Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezzel mit kezdjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mit kezdjek?

Figyelt kérdés
A barátnőm kb olyan 150 km-re lakik tolem, és ugyanúgy várja el hogy menjek hozzá, mintha két percre lakna tőlem. Félre ne értsétek, nagyon szeretnék minden egyes percet ott tölteni, de nem lehetséges. Ő ezt valamiért nem fogadja el, és ilyeneket vág hozzám hogy "mostmár ajánlom hogy gyere" stb. És elvárná hogy minden hétvégén szinte ott legyek. Mindezek tetejébe szerinte neki kell hozzám alkalmazkodnia, holott ő nálam utoljára kb nyáron volt. Mit tudok ezzel kezdeni?
2020. nov. 25. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Lapát.
2020. nov. 25. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ezt csinálta az egyik lány. Beszéld meg vele.

Milyen hangnemben mondja? Játékosan, mert annyira hiányzol már neki, vagy követelődzik és kicsit lecsesz, hogy nem mész el? Ha az előbbi, akkor lazán vedd és szeretgesd. Ha lecsesz, akkor mondd neki, hogy mondtad, hogy nem mész. - Nem figyelsz rám? Már válaszoltam erre. - Miért ismételgeted, ha elmondtam, hogy nem megyek?

Ha ezekre nem válaszol, kérdezd meg, miért nem válaszol arra, amit kérdezel tőle, mert szeretnéd megbeszélni.

Ha nem működik együtt, nem akarja megbeszélni, nem tudsz vele mit tenni. Én ilyenkor elhagyom a beszélgetést, esetleg később visszajövök, megnézem, már figyelembe vesz -e engem. Ha nem, akkor elköszönök tőle.

2020. nov. 25. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg bele. Ha nem érti meg, akkor dobd ki, mert később is ezt fogja csinálni, nem csak utazásban
2020. nov. 25. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni, pillanatnyilag úgy is tűnt hogy megértette. Aztán mintha semmi nem történt volna néhány nap múlva.
2020. nov. 25. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogyha találkozni szeretne minden hétvégén, akkor egyszer itt, egyszer ott töltsétek a közös időt, mert neked ez sok. Ha nem hajlandó, akkor csak kéthetente mész, de egyébként ha most ilyen később is ilyen lesz, úgyhogy inkább keress közelebb kedvesebb lányt.
2020. nov. 25. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Kompromisszum.

Pl. Költség elosztása (oda te, vissza ő fizet), egyszer te ott egyszer ő ott, találkozzatok félúton.

Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy a lány azt akarja, hogy egyszer meglepd egy nem megbeszélt találkozóval.

2020. nov. 25. 20:14
 7/7 Dwikee01 ***** válasza:
100%
Lehet nem állnak úgy anyagilag de csak feltételezés
2020. nov. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!