Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel mit kezdjek?
Velem is ezt csinálta az egyik lány. Beszéld meg vele.
Milyen hangnemben mondja? Játékosan, mert annyira hiányzol már neki, vagy követelődzik és kicsit lecsesz, hogy nem mész el? Ha az előbbi, akkor lazán vedd és szeretgesd. Ha lecsesz, akkor mondd neki, hogy mondtad, hogy nem mész. - Nem figyelsz rám? Már válaszoltam erre. - Miért ismételgeted, ha elmondtam, hogy nem megyek?
Ha ezekre nem válaszol, kérdezd meg, miért nem válaszol arra, amit kérdezel tőle, mert szeretnéd megbeszélni.
Ha nem működik együtt, nem akarja megbeszélni, nem tudsz vele mit tenni. Én ilyenkor elhagyom a beszélgetést, esetleg később visszajövök, megnézem, már figyelembe vesz -e engem. Ha nem, akkor elköszönök tőle.
Kompromisszum.
Pl. Költség elosztása (oda te, vissza ő fizet), egyszer te ott egyszer ő ott, találkozzatok félúton.
Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy a lány azt akarja, hogy egyszer meglepd egy nem megbeszélt találkozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!