Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj ilyet mutat nekem az mit jelent?
Még a nyáron egy kültéri buliban szembe jött velem 2 lány. De az egyikük ezt mutatta nekem ✌️ tenyerét felém fordítva én vissza mutattam neki ugyanezt mert tetszett a lány. És közben rám mosolygott, én reagáltam erre fél mosollyal. Utána láttam, hogy megált, de én hülye nem fordultam vissza mert kivolt kötödve a cipő fűzöm és azt mentem félre bekötni. De jobban bele gondolva már bánom, hogy nem fordultam vissza.
Meg beismerem kicsit talán félénk is voltam. Mivel arra ahhol én lakom. Aki van is kevés lány azok szinte mind pénzéhes, felszines. Csak mert azt hiszik, hogy ők a legszebbek csak azért mert 1-2 pár idétlenebb fiút érdeklik. Közbe meg szinte teljesen átlagos lányok! És ritkán beszélgetek komolyan lánnyal főleg így. Attól is féltem, hogy rosszul kezdeményezek, esetleg ha ő úgy kezdeményez nem tudom az elején normálisan felvenni a beszélgetés fonalát. Viszont attól kevésbé félek ha az első pár mondatunkon túl vagyunk utána már kevesebb esély van arra, hogy valamit elrontanék!
"Még nyáron"
Hol van már a tavalyi hó..
Miért most jut eszedbe november -lassan végen-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!