Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom egy sracrol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom egy sracrol hogy a sajat nemehez vonzodik e vagy nem?

Figyelt kérdés

Ev elejen jott egy uj srac edzesre es mar akkor szimpatikus volt mert nem tunt olyan idiotanak mint a tobbi edzostarsam. Azota beszeltunk nehanyszor mind neten mind eloben és tenyleg nagyon aranyos, segitokesz es bar nem tudom eldonteni meg hogy igy osszessegeben bejon e(hiszen nem az a tipikus szepfiu) de valamit biztos erzek iranta, viszont van egy olyan megerzesem, hogy lehet nem a lanyokhoz vonzodik :/

Magas hangja van(oke ez lehet genetika de gondoltam megemlitem) es nagyon sok lanybaratja van, szinte alig vannak fiu baratai es edzesen is mindig a lanyokkal log, a fiukkal annyira nem jon ki, bar ez ugye lehet azert, mert a tobbi srac nagyon gyerekes es kb csak a divat és a menozes erdekli oket.

Probaltam bemagyarazni magamnak, hogy lehet engem jobban kedvel de sajnos ugyanugy viselkedik velem mint a tobbi lannyal :(

Edzes elott es alatta foleg egy lannyal van legtobbszor, szerintem o a legjobb baratja lehet, ez is fura nekem ebbol a szempontbol :/

Szerintetek ezek mit jelentenek es szerintetek hogyan lehet valakirol megtudni hogy melyik nemhez vonzodik? A megkerdezes nem jatszik mert szerintem meg nem vagyunk olyan joban hogy egy ilyet megkerdezhetnek tole.

L

2020. nov. 4. 18:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Es nem tudom jelent e valamit, de a kepei ala csak lanyok kommentelnek szivecskekkel
2020. nov. 4. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

ha fiúk is kommentelnének sziveket, akkor abból tudhatnád, hogy homár xd

Hívd el randira, ha nemet mond akkor mindegy miért, ha igen akkor meg biztos a lányokat szereti.

2020. nov. 4. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
Hát a leiras alapjan, biztos hogy homokos. Jol el kell verni lapattal :D
2020. nov. 4. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
38%
Hát ha neked ezekből nem egyértelmű, hogy inkább a lányok társaságát szereti, akkor nem tudom, még milyen jelnek kéne lennie.
2020. nov. 4. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Én másképp kérdezek: Ha egy fiút nem a lányok érdeklik, akkor azzal a fiúval mi van?

A kulcs nyitja részedről ott van, hogy vonzódik-e majd feléd. Ha már járni fogtok, akkor megtudod, mikhez vonzódik. A magas hangfekvés lehet egy jel, de most még Neked nem lehet döntő.

2020. nov. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!