Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sablonos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sablonos?

Figyelt kérdés
Ebben az évben jött egy új diák az eggyel felettünk levő osztályba, és barátnőmnek nagyon szimpatikus lett (szerintem tetszik is neki, de ezt nem akarja bevallani). Mindig noszogattam hogy szólítsa le vagy legalább írjon már rá ha ennyire szimpi neki, de mindig azt mondta hogy nem meri. Most viszont egyik nap közölte, hogy majd valamikor "véletlen" fel fogja hívni, gyorsan leteszi és ráír hogy "bocsi, véletlen hívtalak" vagy valami ilyesmi. Nem túl sablonos, hogy ezzel akarja magára hívni a figyelmet? Meg amúgy szerintem ezzel nem sokra megy, mert utána valszeg abbamarad a beszélgetés. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy Ti mit gondoltok erről? Légyszi nemet és kort is írjatok.

2020. nov. 4. 07:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem is fog. ez nagyon ökörség volt. s mi lesz ha a srác visszahívja? megmondja a lány, hogy bocs véletlen volt, s leteszik... azt se fogja megtudni a csávó, hogy ki hívta... ekkora baromságot.
2020. nov. 5. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon 14 éves szintnek tűnik ez, marmint viselkedes ugyileg:D Mindig nehez ha egy csaj akar ismerkedni, de ne ilyen bena szarsaggal, meg srac szemmel is nagyon kringé:D Inkabb probaljon meg a kozelebe kerulni, akar kerdezzen tole valamit, holvan ez, az, mi a neve, kis csipkelodest, hogy fura a poloja stb stb. Aztan beindul az ismerkedes, de ne a f@szom neten mar, konyorgom.. Olyan ego, es kiszamithato annyi ilyet kaptam mar 16 eves kislanyoktol.

18L

2020. nov. 5. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
*18F
2020. nov. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!