Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki letilt akkor onnantó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki letilt akkor onnantól vége ugye?

Figyelt kérdés

Van rá esély , hogy visszavonja?

Nem voltam búnkó vagy ilyesmi.

2020. nov. 2. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ miért tiltott le, de 99%-ban nem fog többé feloldani, sőt beszélni veled.
2020. nov. 2. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős, ha nem adtál okot rá jobb is ha nem beszélsz vele, ismerkedj mással.
2020. nov. 2. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, miért tiltott le :)
2020. nov. 2. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ csak szerinted nem voltál bunkó, vagy valóban nem voltál. Nyomultál?? Mennyit írtál neki?? Miről irkáltál neki?? Honnan ismered?? Ott a közösségi oldalon láttad meg és tetszett, vagy régebb óta ismerted?? Ő is írt neked/beszéltetek a való életben is, vagy csak te írtad le neki 1-2 héten keresztül, mindennap hogy "Milyen szép napunk van.", meg hogy "Szia cica van gazdád?? Mizu??"?

Ezek tudatában el lehetnek dönteni... Amúgy, ha letiltott, szerintem eléggé egyértelműen jelezte, hogy nem vagy az esete vagy nem jössz be neki.

2020. nov. 2. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
*lehetne
2020. nov. 2. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Felejtős az egész.
2020. nov. 2. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Velem volt már olyan h a pillanat hevében tiltottam valakit
2020. nov. 3. 18:16
 8/8 anonim válasza:
Nálam is volt.
2020. nov. 4. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!