Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem lesz fura szitu? L
Figyelt kérdés
Hazibuliba fogok menni, es lesz ott egy srac akivel ezelotti hazibuliban talalkoztam, es majdnem biztos vagyok benne hogy bejovok neki. Nekem o igazabol nem tetszik, de legyezgette az egomat kinyit nyilvanvaloan..
Most ami lesz buli, hozza az uj baratnojet is 😂 Ez igy nem lesz kicsit kinos? (Mielott valaki azt irna, engem nem zavar kicsit sem hogy van valakije, csak nem akarom hogy gaz legyen)
Mindketten 18-ak vagyunk, a baratnoje valamennyivel fiatalabb
2020. okt. 30. 10:15
1/10 A kérdező kommentje:
*kicsit
2020. okt. 30. 10:15
2/10 anonim válasza:
Ha nem egy hármas a terv,akkor ultra gáz. Ne alázd már meg magad.
2020. okt. 30. 10:22
3/10 anonim válasza:
Miért lenne kínos, csak mert tetszel neki? Ugyan.. nekem a párom legjobb barátja is nagyon bejön de nincs belőle semmi kínos.
2020. okt. 30. 10:23
4/10 anonim válasza:
De eleg furi lesz
2020. okt. 30. 10:23
5/10 A kérdező kommentje:
Miert alaznam meg magam?
2020. okt. 30. 10:24
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem para, addig, amíg nem kezdesz flörtölni a sráccal.
2020. okt. 30. 10:26
7/10 anonim válasza:
Szerintem ezen ne gondolkodj sokat,nincs nagy értelme. Én is rengeteg ilyen szituban voltam már és minél inkább túl gondolod annál rosszabb dolgot hozhatsz ki belőle. Légy önmagad, érezd jól magad. Szrtm ha lazán viselkedsz mintha ott se lenne és elengeded magad abból csak jó származhat. Ha esetleg olyan szitu alakul ki hogy beszélgetésbe kerülsz vele (esetleg a barátnőjével) beszelgess holt normálisan. Érezd jól magad és jó bulit! Ne feledd szerintem ha te nem akadsz le dolgokon akkor a többiek se tudnak,rajtad áll.
2020. okt. 30. 10:27
8/10 anonim válasza:
Miért lenne kínos?
Ez csak akkor lenne az ha már lett volna vmi köztetek, és utána egy másik nővel állít be.
2020. okt. 30. 10:28
9/10 anonim válasza:
Mi a szösz ebben a kínos??? Te jöttél be a srácnak és nem te tepertél rá nem?
Már csak azt nem értem hogy ennek a kérdésnek mi köze a szexualitáshoz, ez inkább a felnőtt párkapcsolatok rovatba tartozó kérdés lenne...
2020. okt. 30. 11:29
10/10 anonim válasza:
Ha neked nem tetszik a srác, akkor mit agyalsz rajta??? Ha meg összejött valakivel, úgy látszik mégsem jöttél be annyira neki, de legalábbis talált valaki olyat, aki jobban bejön neki. És innen tárgytalan a dolog, kábé semmi nem köt össze titeket, így senki nem fog cikinek találni semmit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!