Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon, hogy a "barátnőm" összetörte a szívem és már más a pasija?
más városban élünk, ő érden lakik én meg dunakeszin.
rendezvényeken találkoztunk sokat, mert az apja vállalkozó és mindig ott van vele. Nagoyn megszerettük egymást
Minden egyes nap, folyamatosan csak chateltünk, néha telefonáltunk.
Nem tudtunk találkozni, emrt nem nagyon engedik a szülei egyedül utazni ilyen messzire.
1 hónap "távkapcsolat" és 3 hetente való találka után egyszer csak eltűnt.
De úgy, hogy kb hetente elérhető akkor is csak 2 percre. Megnézi a 2 oldal üzenetet és a nemfogadott hívásokat tőlem, aztán nem elérhető. 2 órája, 10 órája, 20 órája, 5 napja.
3 hete ezt csinálja.
instagramon meg látom, hogy a barátnőja schreenshottal rakta ki az ő posztját a napjába és azon meg egy másik sráccal van kalandparkban. Van videó is, ahol együtt nevetnek, botladoznak a műjégen egymás karjaiban.
Miért kellett ezt így csinálni? Én is érző lény vagyok. Csak úgy egyik pillanatról a másikra "eldobott" Látja az üzeneteimet, de nem válaszol.
Semmit.
Írok a barátnőjének, aki nagyon rendes volt velem mindig. Azóta le se sz*r. Olyan közönnyel beszél velem....
Elpanaszoltam neki ezt az egészet és csak annyit írt, hogy "Aha rip"
Ez mire jó?
Jaaa, persze, hogy kimondtuk. Úgy oda volt értem. Tudom, szarul hangzik, olyan mintha "azt hittem, hogy szeret"
de nem. semmit sem kellett hinnem.
Kimondtuk, sokszor. nagyon sokszor. Hajnali 4-ig chateltünk, mert nem akart aludni. Annyi szépet és jót írt nekem (én is neki). Telefonban is ugyanilyen volt.
Meg amikor újból és újból találkoztunk...
Egy héttel a nagy csönd kezdete előtt mindig azt mondta, hogy bocs, de most tanulnom kell. És akkor válaszolt ugyan, de kb fél másodpercre. aztán "tanult tovább"
Aztán válaszolt. Válaszoltam, és semmi. Másnap se. utána se. már 3 hete semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!