Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszi szünetet hogyan bírjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszi szünetet hogyan bírjam ki úgy, hogy a lány aki tetszik azzal nem találkozok?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, milyen jó lesz majd újra látni...

Én valami ilyesmivel tervezem kibírni az őszi szünetet... Én se találkozok egyszer se a fiúval, aki tetszik. Ja, meg sokat nézegetem a fotót, amit egy közösségi oldalon találtam róla.

És foglald el magad valamivel, mert ha csak ülsz és vársz, egy örökkévalóságnak fog tűnni a szünet!

2020. okt. 23. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el valahova, és meg is van oldva.

Ha nem ér rá, az egy dolog, de ha csak ülsz, és várod, hogy észrevegyen, sose lesz ebből semmi

2020. okt. 23. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a #maradjotthont kellett kibírjam, azért hogy utána visszautasítson. Az őszi szünet "csak" 10 nap. Tudom ilyenkor 1 óra is sok.
2020. okt. 23. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elhívhatnád valahova :). Vagy csak írj rá, beszélgessetek. Vagy játsszatok együtt valami online játékot.
2020. okt. 23. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előzők írták hívd el, de tudja hogy tetszik neked? Mert azér nem mind1.
2020. okt. 23. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!