Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék ilyen "nehéz időkben" olyan fiúkkal
akik nem hülyeskednek csak?
Jelentkeznén önként, de én is csak hülyéskedek folyamatosan, az más dolog hogy kapcsolatból komolyat szeretnék, de a viccekkel nem tudok leállni.
2020. okt. 22. 21:21
Szia!
Bárhol, ha látsz egy helyes fiút ismerkedjetek meg. Mondtad, hogy egyetemre jársz, ott is lehet ismerkedni fiúkkal. Interneten is tudsz ismerkedni. Ismerjétek meg egymást, sokat beszélgessetek sokat.
2020. okt. 22. 22:17
Egyetem, egyetemi büfé, kávézó, könyvtár, egyetemen dohányzó hely (ha esetleg dohányzol) ott is nagy társasági élet szokott lenni.
2020. okt. 22. 22:38
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából pont ez a probléma, hogy nem zajlik az egyetemi élet. Nálunk bezárták mindet, mindenki otthon ül online. Én nem vagyok a netes ismerkedés hivez, persze nem vetem meg, csak nem mindig alakul jól az sem. Szóval lehet minden lehetőség el van lőve😅
Ha van online órád, akkor ott nagyjából tudod a nevüket a csoporttársaidnak, mert általában mindenki saját névvel jelentkezik be, ha ez megvan és mondjuk képek alapján valaki szimpatikus, akkor rá dobsz egy emailt, vagy egy üzenetet, hogy “szia tudnál segíteni egy beadandóban” mondjuk. Sajnos most csak így lehet jelen pillanatban, ismerkedni, többi lehetőség most covid miatt off.
2020. okt. 22. 22:57
És akik itt tanácsot adtatok, közülük is a szingli fiúk, ti mit szólnátok ha rátok írnának valami sulis témával, és aztán akár másról is el kezdenénk beszélni? Nem ilyen mit akar ez tőlem feeling?
2020. okt. 22. 23:32
#6 írtak rám, áprilisban online tanulásnál, segítettem dumáltunk jobba lettünk, mivel van párom nem lett több.
2020. okt. 22. 23:35
Én is ugyanebben a helyzetben találtam magam idén kezdtem az egyetemen és nagyon rossz az egész. Senkit nem ismerek ráadásul online így lányokkal ismerkedni lehetetlen, és most név alapján nyilván nem fogok minden lányra rákeresni.
Próbálj kimenni az utcára, szabadban csinálni programokat hátha valakivel megismerkedsz. Én ennél jobbat nem tudok kitalálni, talán ha vége lesz ennek a virusnak, jobb idők következnek ilyen téren.
19f
2020. okt. 23. 00:52
9/10 Hogyisvanez2.0 válasza:
Szia, a tarskeres nagyon nehéz lett mostanában, én is vágyom komoly kapcsolatra, egy megértő társa stb. Piszok nehéz ismerkedni!
25/f
2020. okt. 23. 08:10
Hát ha gondolod én szívesen beszélgetek veled itt is akár fizikai kontaktus nélkül. :)
2020. okt. 27. 14:12
Kapcsolódó kérdések: