Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek meg 18 év alatti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek meg 18 év alatti normalis fiú akik nem csak ki akarjak használni a lányokat és megb*szni?

Figyelt kérdés

Mert minden fiú akivel eddig beszéltem mindig csak ezeket a szövegeket kaptam: ,,majd en kiatnitalak” ,,kuldj mesztelen képet” ,,sz*pj le!” Mindig ilyeneket írnak, beszélnek meg, hogy perverzek

Tudom sok perverz lány is van, de en meg nem vagyok a szexre semmilyen körülmények között és perverz sem vagyok

Vannak meg ilyenek fiúban, akik nem a ribiket keresnek és nem akarnak meg szexet hanem rendes kapcsolatot?

2020. okt. 18. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
10-es de ő neki a jóképű cica fiú kell..
2020. okt. 19. 16:24
 12/19 Lena7 ***** válasza:
43%

Szerintem nagyon kevesen vannak.

Én már 1 párkapcsolatba sem merek belemenni, mert félek, hogy átleszek baszva.

Sajnos a baráti körömben nagyon sok ilyen történt és nem akarom, hogy velem is ez legyen.

Én a fiúkat kb azonnal tíltom ha bejelölnek facebookon vagy más oldalakon.

(Persze ez alól kivételek azok a srácok, akiket ismerek/normálisan írnak rám)

De pl tegnap történt

Srác rámír messengeren

Köszön.

Köszönök én is, megkérdezem, hogy ismerem e stb

Erre írja, hogy nem és a 2 dik kérdése az volt, hogy szűz vagyok e még 🤦‍♀️

Vagy pl ez sem régen történt

Csak úgy random egy 20 év körüli pali elküldte a 🍆.

És én meg nem tartozom a szép/csajos csajok körébe.

Szóval akik jobban kiteszik magukat, azok már milyen üzeneteket kaphatnak

2020. okt. 19. 17:03
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Én meg pár ismerősöm is ilyen. De még mindig nem értjük, hogy miért nem kellünk senkinek.

16f

2020. okt. 19. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Te is szexet akarsz a kapcsolatban hosszú távon, ezzel nem lenne alapvetően semmi gond. De a leírásodból nekem az jött le, hogy nem az a gond, hogy perverzek, hanem hogy buták, mint egy kavics... Ha a "perverzség" mellé nem társul megfelelő IQ/EQ páros, akkor sajnos nem nyertél az adott személyt illetően.

Ne olyat keress, aki nem mer/tud érdemi módon a szexről beszélgetni, ha épp arra kerül sor, hanem olyat, aki képes más témában is (nyílván ebben is) a normális minőségű kommunikációra.

#12 Te szerintem nagyon rossz helyen ismerkedtél eddig, emellett a baráti köröd is elég érdekes lehet, ha más tapasztalat sincs, csak ilyenek. Az enyém valamiért tele van családos párokkal, akik évek óta együtt vannak és boldogok. :)) Úgy hogy ne add fel. ;)

2020. okt. 20. 09:20
 15/19 Lena7 ***** válasza:

Kedves 14-es.

Én nem adom fel, csak még várok egy pár évet.

16 év körüli srácok csak dugni akarnak, aztán miután megkaptak téged, akkor utánna meg csak úgy ott hagynak 🤷‍♀️

Nekem meg ez nem hiányzik.

Én nem szeretnék csak 1 lány lenni azon a bizonyos listán.

Kiélvezem még egy ideig a szingliséget, aztán meg majd meglátjuk

(Minden korombeli sráctól elnézést kérek, akikre nem igaz az amit fentebb írtam)

2020. okt. 20. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
#15 Ohh nem tudtam, hogy te is ennyire fiatal vagy. Láttam már itt pár válaszod és idősebbnek gondoltalak. :)
2020. okt. 20. 10:07
 17/19 lonelyanimefanboy válasza:
77%
Hááát, én 16 évesen nem vagyok akkora balfasz, hogy ilyeneket irogassak lányoknak, bár lehet abba a kategóriába tartozom amit ötös leírt("A srácok akik nem érdeklik a lányokat"), amúgy a kinézetem szerintem átlagos(néhány lány már említette, hogy cuki vagyok), de félénk vagyok(nehezen nyílok meg) és ez kissé hátráltató ebben a témában, mivel amikor zárkózott vagyok szerintem unalmasnak találnak.
2020. okt. 23. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:
17. Én is ilyen vagyok, introvertált is és ezért keveset beszélek,mindig megkapom, hogy unalmas vagyok és béna...
2020. okt. 23. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy nem vagyok már 18 alatti, de én is pont ilyen srác vagyok, de a kinézetem miatt mégsem kellek senkinek...... Minden lány csak elutasít...... Csak a tipikus "Szép fiúk" kelendők, de mivel ők bármilyen lányt megkapnak, ezért csak kihasználják őket......... 24/F
2020. okt. 24. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!