Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek meg 18 év alatti normalis fiú akik nem csak ki akarjak használni a lányokat és megb*szni?
Mert minden fiú akivel eddig beszéltem mindig csak ezeket a szövegeket kaptam: ,,majd en kiatnitalak” ,,kuldj mesztelen képet” ,,sz*pj le!” Mindig ilyeneket írnak, beszélnek meg, hogy perverzek
Tudom sok perverz lány is van, de en meg nem vagyok a szexre semmilyen körülmények között és perverz sem vagyok
Vannak meg ilyenek fiúban, akik nem a ribiket keresnek és nem akarnak meg szexet hanem rendes kapcsolatot?
Szerintem nagyon kevesen vannak.
Én már 1 párkapcsolatba sem merek belemenni, mert félek, hogy átleszek baszva.
Sajnos a baráti körömben nagyon sok ilyen történt és nem akarom, hogy velem is ez legyen.
Én a fiúkat kb azonnal tíltom ha bejelölnek facebookon vagy más oldalakon.
(Persze ez alól kivételek azok a srácok, akiket ismerek/normálisan írnak rám)
De pl tegnap történt
Srác rámír messengeren
Köszön.
Köszönök én is, megkérdezem, hogy ismerem e stb
Erre írja, hogy nem és a 2 dik kérdése az volt, hogy szűz vagyok e még 🤦♀️
Vagy pl ez sem régen történt
Csak úgy random egy 20 év körüli pali elküldte a 🍆.
És én meg nem tartozom a szép/csajos csajok körébe.
Szóval akik jobban kiteszik magukat, azok már milyen üzeneteket kaphatnak
Én meg pár ismerősöm is ilyen. De még mindig nem értjük, hogy miért nem kellünk senkinek.
16f
Te is szexet akarsz a kapcsolatban hosszú távon, ezzel nem lenne alapvetően semmi gond. De a leírásodból nekem az jött le, hogy nem az a gond, hogy perverzek, hanem hogy buták, mint egy kavics... Ha a "perverzség" mellé nem társul megfelelő IQ/EQ páros, akkor sajnos nem nyertél az adott személyt illetően.
Ne olyat keress, aki nem mer/tud érdemi módon a szexről beszélgetni, ha épp arra kerül sor, hanem olyat, aki képes más témában is (nyílván ebben is) a normális minőségű kommunikációra.
#12 Te szerintem nagyon rossz helyen ismerkedtél eddig, emellett a baráti köröd is elég érdekes lehet, ha más tapasztalat sincs, csak ilyenek. Az enyém valamiért tele van családos párokkal, akik évek óta együtt vannak és boldogok. :)) Úgy hogy ne add fel. ;)
Kedves 14-es.
Én nem adom fel, csak még várok egy pár évet.
16 év körüli srácok csak dugni akarnak, aztán miután megkaptak téged, akkor utánna meg csak úgy ott hagynak 🤷♀️
Nekem meg ez nem hiányzik.
Én nem szeretnék csak 1 lány lenni azon a bizonyos listán.
Kiélvezem még egy ideig a szingliséget, aztán meg majd meglátjuk
(Minden korombeli sráctól elnézést kérek, akikre nem igaz az amit fentebb írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!