Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha szerintem a lapos cukibb mint a nagy mell/popsi?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok szerintem a lapos cuki lányok csillagokkal jobbak mint egy "vastag" basic csaj nem tudom kik vannak vele még égy de manapság a csapból is az folyik hogy kardishian seggén tésztát lehet gyúrni meg hasonlók, ezért mindenki próbálja kitolni azt ami nincs pedig szerintem nem kéne. Nem hinném hogy csak én lennék ezzel így szóval mondjátok már meg lányok miért ez a cél?2020. okt. 18. 20:29
1/11 anonim válasza:
Nem gáz.Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
2/11 anonim válasza:
Nem lehet szép ugyan az mindenkinek, van akinek ez, van akinek az, ebben semmi gáz nincs
3/11 anonim válasza:
Én is inkább a kevésbé domború lányokat kedvelem. És nem csak mert esztétikailag szebbnek tartom őket, hanem azért is, mert nincsenek elszállva a külsejüktől.
4/11 anonim válasza:
😂😂 Tetszik ez a hasonlat
Mindenkinek más az ízlése, persze, hogy nem gáz.
5/11 Metionin válasza:
Dehogy gáz, mindenkinek más tetszik.
6/11 anonim válasza:
Ha te ebben látod meg a szépséget, akkor ebben látod meg.
7/11 anonim válasza:
Nem gáz ha nem felel meg az ízlésed a társadalmi normáknak. Ne akarj megfelelni a környezetednek még ízlésvilágban is.
9/11 anonim válasza:
Nekem is a kicsi kerek popsi tetszik jobban, mellekből nincs "ideálom"
10/11 anonim válasza:
A nagy, domború mell az igazán szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!