Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú akibe szerelmes vagyok írt nekem,mit döntsek? (Lényeg 👇)
Szóval már régóta tetszik egy fiu de sosem mondtam neki
Egy suliba járunk ,valahogy mostanában közelebb érzem magamhoz
Egyik nap eljött velem de anyám ennek nem örült,meglepödôdd pedi mondtam neki hogy van valaki aki tetszik,de mintha végig titkoltm vopna
(A suli egyébként bentlakásos)
Ezen a héten kicsit náthás voltam
Nem voltam az órákon,viszont holnap megint megyek ,és félek mit fog szólni a srác,kicsit attol is félek hogy csak kihasznál,de én szeretem,nagyon aranyos velem,talán egy kicsit Meg tetszem is neki,de nem akarok hamar bizmi,hátha más tetszik neki
Lényeg:ma írt nekem messengeren,ezt irta : "szia xy,arra gondoltam a szünetben te én és a barátnöd elmehetnénk túrázni valahová,sajnálom hogy anyukád merges lett
Kerlek válaszolj! Holnap tali!"
Egyébként tok jól elbeszélgetunk,a Halloween I partijàba is meghivott de AZT viszont nem értem hogy a barátnom miért hivja,ezert kicsit bizonytalan vagyok,nem e a barátnom tetszik neki és engem csak miatta HIV e
Szerintetek elmenjek?
Szerintem hagyd a srácot.
Az írásából látszik , hogy milyen ember.
Szerintem válaszolj neki. Írásából látszik..én nem látom. Nem minden egyes ember ír ilyen udvariasan ( számomra annak számít). Nem is kellett volna bocsánatot kérnie. Nem ő hibája hogy anyud nem kedveli őt/ a srácokat alapból.
Miért használna ki? Nem írtad hogy mindig oda megy elkérni a házid és lemásolja például.
Az is esélyes hogy a barátnődet azért hívja hogy nehogy félreértsd hogy kettesben mennétek, vagy lehet tetszel neki csak fél még elmondani/ korainak tartja.
De amit írtál az is lehet.
Előző válaszolóval egyetértek. Amúgy meg elmész túrázni vele és kiderül, hogy a barátnőd tetszik-e neki. Nem veszítesz vele semmit.
Sok sikert!
Rendben ,köszi
Akkor elmegyek :)
Köszi a segïtséget
5ös
Az őszim szünetben megyünk,nem most :)
Hát nem derült ki hogy nem e a barátnője tetszik e neki.
🙃🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!