Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek az izmos leányok?

Figyelt kérdés
Mint például a felvételen szereplő hölgy: [link]

2020. okt. 6. 10:28
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Én imádom az izmos lányokat. De kizárólag a natúrokat.
2021. ápr. 20. 22:46
 32/38 anonim válasza:
100%

Tiszteletben tartom, hogy van akinek bejonnek es van akinek viszont nem.

De az abszolut kiakaszt, aki a “nem” melle oda irja hogy “egyaltalan nem noies” “nincs bennuk semmi noies”

Az hatarozza meg nalatok a “noiesseg” fogalmat, hogy valakinek milyen az izomfelepitese? Ha valaki izmos mar nem is lehet no? Ez akkora baromsag. Tuti az ilyeneknek nagyon alacsony az onbizalmuk ( es a p@csuk ) es kissebbsegi komplexus beszel beloluk. En sem mondom a csocsos pasikra, hogy nincs bennuk semmi ferfias. Az mas dolog, h nekem nem jonnek be. De ezzel a gondolatmenettel akkor egy ferfi sem “ferfias” ha nincs szettesizve.

2022. márc. 2. 13:53
 33/38 anonim válasza:
54%
Nekem kifejezetten bejön. Volt hasonló barátnőm.
2022. nov. 19. 21:24
 34/38 anonim ***** válasza:
#33 irigyellek! Szerintem is jók az ilyen nők! 😍💪🏻
2022. nov. 19. 22:21
 35/38 anonim ***** válasza:
Nálatok látszik? Nekem azt írja a youtube, megszűnt a fiók.
2022. nov. 20. 04:15
 36/38 anonim ***** válasza:
Nálam is azt írja ki, hogy megszűnt a fiók. Amikor ki lett írva a kérdés, akkor láttam a videót, azóta viszont eltelt két év.
2022. nov. 20. 05:44
 37/38 anonim ***** válasza:
Kár. Pedig érdekelt volna, milyen videóról alakultak ki ezek a vélemények. A nem szteroidtól izmos nők állatira tetszenek. Igazából szinte csak ez a testalkat vonz.
2022. nov. 20. 11:45
 38/38 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, nem szteroidos csaj volt a videóban.
2022. nov. 20. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!