Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek az izmos leányok?

Figyelt kérdés
Mint például a felvételen szereplő hölgy: [link]

2020. okt. 6. 10:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
59%
Az ilyen jó vállas asszonyok bejönnek, jól tudnak tésztát gyúrni meg húst klopfolni, bírják a munkát az ilyen tömzsödék fehérnépek, mint a bivaly.
2020. okt. 6. 13:58
 12/38 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon nem.
2020. okt. 6. 14:35
 13/38 anonim ***** válasza:
36%
nekem okés lenne, akkor is, ha most nem az izmos csajszikat keresem
2020. okt. 6. 15:07
 14/38 anonim ***** válasza:
44%
Elismerem a belefektetett munkájuk, minden ilyesmi, de ennyi. Egyszerűen nem tetszik. Kissé "sportos" rendben, de van valahol egy határ, amit nehéz pontosan leírni, hogy mi is az. A lényeg, hogy ne legyen túl izmos. Nekem a vékony, modell alkat jön be.
2020. okt. 6. 15:23
 15/38 A kérdező kommentje:
Azért szerintem az is eléggé undorító, ha egy nő túlságosan vékony. Inkább legyen egészséges testalkatban.
2020. okt. 6. 15:38
 16/38 anonim ***** válasza:
89%

Nem undorító, ha egy nő túlságosan vékony. És a linkelt hölgyre sem mondta senki, hogy undorító, így felesleges védeni. Igazából senki sem undorító, csak más, rengeteg fajta női alak létezik. Aki viszont genetikailag vékony, baromira megsérted azzal, hogy leundorítózod. (It's me.)

Viszont tény, hogy az izmos nőket kevesebb pasi szereti, mert nem érzik magukat férfinak mellettük. Ez még nem azt jelenti, hogy nincs olyan, aki úgy falná azt az izmos popsit, mint a lekváros palacsintát. Ízlések és pofonok.

2020. okt. 6. 16:20
 17/38 anonim ***** válasza:
82%
Nem jönnek be az izmos lányok, sokkal inkább a sportos lányok.
2020. okt. 6. 16:55
 18/38 anonim ***** válasza:

Hát ha kikötözőst játszanánk félnék, lévén erősebb mint én 😂

Amúgy nem, ez sok.

20/F

2020. okt. 6. 18:24
 19/38 anonim ***** válasza:
71%

#14 vagyok

Nem mondtam, hogy undorító, csak azt hogy nem tetszik, ahogyan a molett sem. Számomra a vékony alak a vonzó és szép. Vagy sportos, de szintúgy vékonynak számít. Érvelhetsz naphosszakat, hogy nincs igazam, de szerintem felesleges. Az ízlésem, ideálom valahogy kialakult. Az már személyes problémám, hogy lényegében a túl vékony, mint fogalom nálam nem létezik, ahhoz valóban nagyon egészségtelennek/kórosan soványnak kell lenni. Azért, mert valaki vékony, még nem feltétlen egészségtelen, ahogyan ha valaki izmos sem feltétlen egészséges. Nem értettem soha, hogy ha valakinek nem tetszik egy alak, akkor miért kell sértegetni. Ha valaki vékony, simán le lehet undorítózni, csontkollekciózni, stb. Fordítva valahogy már nincs meg. Nézd meg mit szólnak, ha mondod valakinek, hogy "jó vékony vagy, eszel te rendesen?", vagy "jó súlyban vagy, nem gondolkoztál egy kis fogyókúrán?". Vagy a videón szereplőnek, hogy "kissé már-már férfias tested van, nem kéne kicsit visszafogni az edzést?". Egyik sem szép, de vékonyt sértegetni nem probléma ugyebár általánosságban. Ahogyan már te is megtetted.

Én igenis szépnek találom a vékonyat, nincs okom hazudni ismeretlenül. Nem fog megváltozni a véleményem, hiába pontoznak le vagy írnak PM-ben, esetleg reagálnak erre a hozzászólásomra. Idáig minden lány aki valaha is tetszett vékony volt. Nem jelenti azt, hogy csak velük ismerkedek, barátkozok, de mint kapcsolat, szexuális vonzalom vagy bármi több, mint egyszerű barátság még sose alakult ki részemről más felé. A szimpla alak pedig nem elég, mert nagyon fontos az arc is. Ha ezek megvannak, akkor kijelenthető, hogy tetszik az adott lány. Nem kell mindenben tökéletesnek lennie, de azért nagy vonalakban az ideálom. De ez még mint kapcsolat mindig nem elegendő, mert ha falramászok tőle, az sem épp mondhatni egy idilli párkapcsolatnak. Belsőnek és külsőnek egyaránt részt kell vennie szerintem. Lehetséges emiatt felszínes vagyok, de szerintem lányok nagy része is olyan pasit választ, akiben meglát valami "szépet", helyesnek goldolja. Hiába valaki tökéletes belső terén, ha egyszerűen nem vonzódok hozzá és fordítva is igaz sajnos. Erre pedig még rájön az, hogy ezek az emberek (tipikusan izmos) nagyon sokat foglalkoznak a testükkel, minden gondolatuk a koditerem és edzés körül forog. Legalábbis általánosságban ezt figyeltem meg mindkét nem felől. Nekem pedig ez sok és kiábrándító. Persze nem mind, de többségben igen!

Magyarul mondhatni teljesen más az ízlésem. Nem mondom, hogy jobb, mert nem az, csak másabb!

Ha neked ő tetszik vagy te szeretnél olyan lenni, nem tudom... hát áldásom rá. Van, akiknek tetszik, de el kell fogadni, hogy nem mindenkinek. Lényegében minden típus ilyen, nincs úgymond tökéletes. Ettől én még nem fogom se szebbnek, se csúnyábbnak találni.

2020. okt. 6. 18:42
 20/38 anonim ***** válasza:
58%
Nem
2020. okt. 6. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!