Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki itt feltett valamilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki itt feltett valamilyen kérdést, később elmondta a párjának?

Figyelt kérdés
Ugye sokan kérdeznek itt mindenféléről, pl. hogyan mondják el valakinek hogy bejön nekik. Na most, el szoktátok mondani később hogy kiírtatok vele kapcsolatban valamit? Illetve ez szándékosan, vagy véletlen történt? Mik voltak a reakciók?
2020. okt. 5. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Én felettem tavaly 1 kérdést itt Hogy tetszik nekem valaki a buszon. Elkeztemt vele beszélgetni, de nem jöttünk össze. Ezt kár volt erőltetni. Már bánom hogy szóba álltam vele.
2020. okt. 5. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Úgyis nagyothalló volt az illető. Előző voltam.
2020. okt. 5. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fúú, hát én már nem vagyok mai csirke itt Gyakorin, több barátommal kapcsolatban is írtam már ki kérdést asszem...

Egyiküknek sem mondtam el később, valahogy eszembe sem jutott, pedig biztos vicces lett volna, szerintem eléggé meglepte volna őket a dolog.

Nekem egészen imponálna egyébként, ha a párom beismerné, hogy írt már ki kérdést velem kapcsolatban, úgyhogy szerintem ne tartsátok magatokban a dolgot, ha igazán szeret titeket a párotok, el tudtok majd rajta nevetgélni egy sort:DD

2020. okt. 5. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2# azért nem jöttél össze vele, mert nagyott halló volt? 🤔
2020. okt. 5. 23:09
 5/7 zol56 ***** válasza:
100%

Nem kell elmondani ha nem akarod. Ez nem hazugság ha nem mondod el.

Ez egy anonim oldal ami elvileg pont azért van hogy feltedd a kérdésedet amit nem tudsz vagy esetleg nem tudod, nem mered megkérdezni rokonaidtól, barataidtól.

Az más kérdés hogy ezzel a lehetőséggel sokan visszaélnek...

2020. okt. 6. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Érdekeseket írtatok. Valóban, visszaélnek vele sokan, de ez ilyen.
2020. okt. 6. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem ismerném be neki azt sem, hogy aktívan gyakorizok igazából. :DD
2020. okt. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!