Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez furcsa dolog?

Figyelt kérdés
Barátnőm kb 2 és fél hónapja szakított velem és azóta semmihez sincs kedvem, mindenhez demotivált vagyok, viszont valamiért tökre bejön egy így, nyilván néha rossz azért, de úgy amúgy élvezem hogy így alakultak a dolgok, hogy miért, nos, pontosan én sem tudom.
2020. okt. 3. 01:18
 1/2 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a tudat jön be, hogy mostmár "szabad" vagy=szingli.

Vagy az tetszik neked, hogy semmihez sincs kedved és nem kezdesz magaddal semmit? Hát...egy picit. Mármint mikor nekem nem volt semmihez sem kedvem, én egész nyáron a szobámban voltam és mikor megkérdezték, hogy "jobb ez így, hogy inkább a szobában vagy egész nyáron és ki sem mész?" egyszerűen csak bólintottam. Aztán kikiáltották, hogy én depressziós vagyok... Nem tudom, nem szeretnélek megsérteni meg bunkó sem akarok lenni, de nem lehet esetleg, hogy nálad felmerült a depresszió? Csak te így jól érzed magad, gondolom.

2020. okt. 3. 01:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Konkrétan depressziónak nem nevezném. 'Szerintem a tudat jön be, hogy mostmár "szabad" vagy=szingli'. Ilyesmit sajnos, nem sajnos nem érzek.
2020. okt. 3. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!