Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Mikor megismerkedek valakivel, elég félénk vagyok, és eleinte keveset beszélek. Viszont ha feloldódok egy kicsit nagyobb társaságban akkor elég harsány leszek, rengeteget röhögök és poénkodok.

2020. okt. 1. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen nincs semmi kivetni való. Az emberek többsége hasonlóan viselkedik.

Viszont pont ezért túl nagy véleményt nem tudok mondani.

2020. okt. 1. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Semmi különös nincs benne, bár nagyon szeretné.
2020. okt. 1. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:
3: nem azt akartam kihozni belőle hogy milyen különleges vagyok. Hanem hogy nem találjátok-e kétszínűnek ezek miatt, vagy idétlennek.
2020. okt. 1. 19:34
 4/7 Stark2000 ***** válasza:
Ezek egyike se igaz rád. A kétszínűség teljesen más. Az idétlenség pedig hidd el, bőven-bőven nem itt kezdődik.
2020. okt. 1. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké, akkor megnyugodtam :) Mert ha visszagondolok, hogy mennyire eleresztem magam ilyenkor, mintha részeg lennék, és utána tök kínosan érzem magam xd
2020. okt. 1. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én járnék vele, de ne legyen bunkó
2020. okt. 2. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok, úgyhogy pacsi :D
2020. okt. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!