Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell mondani akkor ha valaki szerelmet vall de te nem érzel iránta semmit?
Figyelt kérdés
Pl.: Ha csak állsz a büfé előtt a sorban és random odajön hozzád az egyik osztálytársad és azt mondja hogy már régóta tetszel neki és esetleg még el is hív randira. Hogy lehet megmondani hogy ,,bocs nem" anélkül hogy megbántanád?2020. szept. 19. 07:47
1/3 anonim válasza:
Én átalánosban a következőt kaptam: "Nem, kösz" 🙂🔫
Na, de hogy ne legyél olyan mint ő volt akkor, akár egy van egy másik srác aki tetszik, most éppen nem vágyom kapcsolatra, mostanság picit jobban szeretnék egyedül lenni,- ezek elég bénák lettek, valami ilyesmit úgyis kitalálsz, és ez nem a "sablon"
2/3 anonim válasza:
Engem is utasítottak már vissza és nekem pont az esett jobban hogy nem beszelt mellé hanem megmondta hogy neki úgy nem jövök be . Nyilván ezt is lehet normálisan és nem normálisan közölni. Pl ha lehetséges ne mások előtt tedd
3/3 anonim válasza:
Amit érzel. Remélhetőleg nagy önismereted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!