Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek?
Párommal fél éve vagyunk együtt.
Hüvelykúppal védekezünk szex közben.
1 hete késik a menstruációm, és borzasztóan nagyon folyik ott lent.
Fehér, ragacsos a nedvem.
Terhességi tesztet még nem vettem.
1 hónapja volt bakteriális fertőzésem, de ott a folyás az sárgás volt, most fehéres, és ragad nagyon.
Nőgyógyászhoz megyek majd másfél hét múlva.
Találkoztatok már ehhez hasonlóval?
16L
Fertőzés is lehet.
Viszont amúgy is kialakulhat folyás.
Nekem mindig van folyasom, de nincs fertőzésem, csak nekem így termelődik. És nekem is 16 évesen alakult ki így.
De majd a nőgyógyász megmondja mi a szitu.
Ha fehér, az gomba.
Viszont ezek a hüvelykúpok nem megbízhatóak. Keress rá: pharmatex babák.
Nekem is fehér a folyasom és természetes. Jó, nem szeretem, de mindenki más.
Viszont szerintem addig amig nem vizsgált meg a doki, felesleges találgatni.
De egy X-Epiles gyors teszt nem árt. Többet (ft) felesleges kiadni.
#5: De az nem mindegy, hogy alapból fehér, vagy eddig színtelen volt, és megváltozott.
Ha változik a színe a megszokotthoz képest (és nem a megszokott, normális cikluson belüli változás), az többnyire fertőzésre utal.
Viszont a terhesség is járhat megnövekedett mennyiségű folyással, mert így védekezik a szervezet a fertőzéssel szemben.
Ezzel csak azért nem értek egyet, mert az elején nekem egyik napról a másikra jött. Előtte semmilyen folyasom nem volt, ciklustól függően és függetlenül is.
Amíg pedig nem megy orvoshoz, aki ezt meg tudja mondani, addig felesleges aggódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!