Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi az amit egy lányon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtoslány kérdése:

Fiúk, mi az amit egy lányon először megnéztek?

Figyelt kérdés

#Megnéztek
2020. szept. 3. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Kábé ilyesmi: alak, stílus (milyen ruhákat/kiegészítőket hord), arc, mosoly, haj, lábak, fenék. De mindent egy pillanat alatt lerombolhat, ha nem szimpatikus a személyisége, pl. nagyképű vagy primadonna.
2020. szept. 3. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Nincs ilyen.

Minden lány mással ragadja meg a figyelmet.

Hiába mondom, hogy az arcát, a szemét, ha olyan mellei vannak, hogy le sem tudom venni róluk a tekintetemet.

De ugyanígy van olyan arc is, hogy elköszönés után jut eszembe, hogy meg sem néztem a testét.

2020. szept. 3. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Arc és öltözködés :) Ha olyan típusú ruhadarabokat hord, amik nekem bejönnek, az már bőven félsiker :) :D
2020. szept. 3. 23:00
 4/12 anonim ***** válasza:
5%
Az elso 3 hazudik (vagy melegek) ! Minden pasi (kiveve a melegeket) a cickokat nezi meg eloszor, ha a lany szembe jon, es eleg nagy szazalek utanna fordul, hogy megnezze a feneket is ! Ha a lany mogott van, a feneket bamulja, es aztan mikor elmegy mellette, odafordul megnezni a cickokat is ! Ugy tesz mintha az arcat nezne, de a cickokra kivancsi !
2020. szept. 4. 08:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4-es, örülnék ha nem tennél úgy, mintha jobban tudnád nálam, hogy én mit szeretek.

3-as voltam.

2020. szept. 4. 08:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Távolról az alakját, közelről először a szemeit és az arcát, ez elég sokat el tud árulni. (Ezért nem szeretem, ha napszemüveg van valakin.) De utána biztos, hogy megnézek rajta mindent... :D
2020. szept. 4. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sorrendben: fenék, comb, has, mell, arc
2020. szept. 4. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az arca
2020. szept. 4. 14:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Arc
2020. szept. 4. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szemét
2020. szept. 6. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!