Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
201iq kérdése:
Lányok! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Eddig egyetlen kapcsolatom volt a többi még az udvarlás során vakvágányra ment. Mi lehet a probléma? Mit csinálhatok rosszul? Vannak lány barátaim ők nem segítenek ebbe nem túl őszinték szerintem.2020. aug. 31. 20:59
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez egy ilyen időszak. Vagy nem tudom, én voltam így. Nagyon vágytam valakire és jobban féltem hogy elrontom az elején. De ha nem folytatódott, talán így kellett legyen. Ha hibát érzel magadban, megpróbálod azt változtatni, de szerintem ez idővel kialakul. Ha nincs különösebb okod ne hibáztasd magad,ahogy mondják he was just not for you.
4/4 anonim válasza:
201-es IQ-val csak túl okos vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!