Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen egy tökéletes lány? Hogy képzelitek el? :)
én nehezen tudnám megfogalmazni, de amúgy biztos az általános dolgok, amiket már leírtak
élőben könnyebben el tudom dönteni, hogy bejön-e (persze belsőleg is), de szerintem még akkor is nehezen tudnám megmondani, hogy milyen az a 100% tökéletes
szerintem mindenkinek van hibája, jó és rossz tulajdonsága, de úgy, hogy elfogadod a másikat, ahogy van, szereted és segítesz neki, az szerintem segít megközelíteni a tökéletességet
Feltétlen szerető, támogató odaadó, elfogadó és megértő.
Csinos, normális vagy vékony alkatú, de nem molett. Okos(de nem lexikálisan értem, nem mintha az baj lenne), nem lehet előtte titkolózni, rájön a dolgokra szavak nélkül. Szexuálisan éhes, tudja mit akar határozott. Szemébe nézve őszinte mosolyt és kinem alvó szerelmet vélsz felfedezni.
Bújós.
Na persze a tökéletesség csak álom és akit szeretsz azt képes vagy tökéletesnek látni.
Köszi a válaszokat! Az utolsó nagyon szép volt:)
További válaszokat is szívesen fogadok:)
Külső:
- maximum 165 cm
- hosszú, barna/szőke haj
- átlagos, esetleg kissé dundi testalkat
- kislányos arc
Belső:
- mosolygós, életvidám kisugárzás
- gondoskodó, anyáskodó természet
- se nem intro, -se nem extrovertált, hanem hozzám hasonlóan a kettő között mozog
- lehetőleg szeressen bújni, de még inkább szeresse, ha én bújok hozzá, mert azt nagyon tudok :D
- ne akarjon mindig 100 százalékosan, görcsösen nőies lenni, hanem legyen egy lazább, vagányabb, fiúsabb oldala is, mind viselkedésben, mind pedig öltözködésben. A rózsaszín, ájuldozó kisasszonyokat hosszútávon nem csípem.
- ne legyen mindig otthonülős, a világtól elzárkózó típus, hanem lehessen vele programokra járni, szociális életet élni, élményeket gyűjteni
- további előnyök (de nem feltételek!), ha szeret olvasni, és esetleg még rockzene párti is :P
Hirtelen ezek jutottak így első körben eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!