Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most? Hogyan tovább? Még mindíg barátok?
Szóval van egy lány akit kb 3 éve ismerek. Az elmult 2 évben ismerkedtem meg vele igazán és igazábol nagyon jóban vagyunk. Tavaly sok időt töltöttem vele volt hogy ölelkeztünk jó szorosan és megfogtam a seggét. Telt az idő véget ért a tanév és egyre távolodtunk egymástól, nameg jött a karantén is, de persze a szüleim konkrétan sehova sem engedtek el itthon voltam nagyon sokat csak addig jártam ki míg mentem a kresz órákra. Most az elmult 1 hétben viszont kiengedtek és kihívtam beszélgetni a csajt, na és most jön a lényeg:Olyan helyre mentünk ahol nem nagyon láttak minket, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni és igazábol már nem is emlékszem miről beszélgettünk, de a véhén odáig jutottunk, hogy megsimítottam ott lent neki utánna pedig ő is nekem, a legvégén már majdnem elment, de mondta hogy elég lesz. Nem emlékszem tisztán csak arra amit csinálunk. Úgy emlékszem én kezdeményeztem, de engedte. Ezután még beszélgettünk monduk hogy igazábol mi csak barátok vagyunk, de tapiztuk egymást.
Mind a ketten zsinglik vagyunk. Nekem még sohasem volt barátnőm, de sokszor hülyítettek, megvezettek már lányok, mert kapcsolatot szerettem volna és nem láttam a valóságot ezért sok csalódás ért már, az itthoniakról pedig már ne is beszéljünk. Úgy tudom neki volt 1-2 kapcsolata, de tudtommal egyik sem volt túl jó. Nagyon nagy késztetést érzek arra, hogy beszéljek vele és mindent letisztázzunk, pedig legutóbb mind a ketten azt mondtuk, hogy nem érzünk többet mint barátság, nagyon megbízom benne sok nehézségen segített már át. Most másik iskolába megy (eddig egy iskolába jártunk), mert 1 évvel idősebb nálam. (Én most megyek nyolcadikba) Ezzel sem nagyon tudok kibékülni. Bocs a hosszú leírásért, de rövidebben nem tudtam volna. Szóval mit tegyek?
Szerintem mindenképpen megéri legalább elmondani neki hogy te mit erzel. Mond azt neki hogy te nemtudod hogy ő hogy érez de te elszeretnéd mondani neki hogy te nagyon szereted a közösen töltött időt vele és hogy többet szeretnél barátságnál vele persze teljesen megérted hogy ő ezt nem igy érzi. Es ezert vagy kiváncsi a véleményére.
Szoval jah valami ilyesmit kéne marmint nem szoszerint de mindenkepp ereztesd vele hogy neked ő nem csak barát.
Remélem összejön a dolog
Sok sikert
És bocsi a helyesirasomert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!