Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehetne igazán megfogni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne igazán megfogni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy dolog amiről érdekel mit gondoltok.

Egy neked tetsző fiú figyelmét mi az amivel méginkább felkelthetnéd?

Tudom ezeket a dolgokat hogy önmagaddal kell hogy megfogd, a személyiségeddel, a viselkedéseddel, külsőddel, de most konkrét dolgokra vagyok kíváncsi. Alapból érdekled őt is, csak kicsit meg szeretnéd lökni az eseményeket amivel aztán jobban előrehalad a viszonyotok. Tetszel neki szemmel láthatóan is, de jobban magadba akarod bolondítani. Valami extra dolog, értitek. Nagyon sokat hallottam már és tapasztaltam hogy a fiúk jobban vizuális emberek, akiket a látvány fog meg igazán. Ha meglátnak egy nekik tetsző nőt, rendesen lefoglalja őket és sokszor az alapján lépnek előre, mert megfogta őket és nem akarják veszni hagyni. Lányoknál is van ilyen de fiúkra jobban jellemző. Mondok példát, mondjuk egy figyelemfelkeltő piros színű csinos cuccal jobban magadra hívod a figyelmét (a pirosnak ilyen hatása van), vagy egy csábosabb mosolyjal, egy csajos gesztussal, egy laza természetesen jött hajdobálással amikor beszélsz vele, vagy ilyesmi.

Azt is tudom hogy mindenkinek ezeket az adottságaihoz mérten lehet, de nem fogom magam elkezdeni itt fényezni mert úgyis megtalálnának a rosszindulatú válaszolók akik pont azt a részletet vennék ki és nem a lényeget, úgyhogy mellőzöm, meg amúgysem szokásom, nem vagyok nagyképű.

Megköszönnék pár tippet erre vonatkozóan, köszi előre is

2020. aug. 26. 23:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Öltözz fel csinosan, stb, aztán menj oda és beszélgess vele, aztán csinalhatod azokat amiket leírtál.

Más dolog, hogyha nem pirosba öltözve, nem fullon kifestve nem vesz észre, talán ne erre a srácra pazarold az időd. Amúgy meg léphetne ő is.

2020. aug. 27. 00:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én tiniként biztosan azt gondoltam volna, amikor a titkos szerelmem kiöltözik, hogy másnak csípte ki magát.

Most meg nem érdekelne, hogy kinek öltözött fel, odamennék hozzá, mielőtt a másik bátorságot gyűjt.

Beszélvi valamivel haténykoabb. :)

2020. aug. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!