Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen profilképet csináljak?
Főként 20 év körüli lányok véleménye érdekel.
Szóval új profilképet szeretnék, csak nem tudom hogy milyet kellene, ami a korombeli lányoknak bejön, illetve szerintük úgy jól néz ki? Szóval nem valami "befeszítős" képet szeretnék hanem egy normális profilképet, ami jól néz ki, milyen beállás, stb. Valaki ötlet?
Az 1-eshez kiegészítésként: Azoknak a lányoknak a szemével nézd az elkészült képeket, akiknek az érdeklődését szeretnéd felkelteni - azaz nem a "korodbeli lányoknak" úgy általában kell, hogy tessék, hanem azon belül azoknak, akiket te vonzónak tartasz.
Ha pl. egy menő sportkocsi előtt pózolsz, akkor értelemszerűen azok a lányok fognak téged "jobbrahúzni", akiknek a menő kocsik jönnek be. Ha olyan nőkkel szeretnél ismerkedni, akik szeretnek túrázni, akkor túra közben fotózd magad.
Igen, én is kocsis képre gondoltam :D
Csak a beállás még nem tudom, hogyan lenne jó, zsebbe tett kézzel is látok ilyeneket meg karba tett kézzel is :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!