Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a képen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a képen lévő lányról? Jobban mondva testéről.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Életkort is írjatok, illetve nemet, köszi.

2020. aug. 23. 16:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem jó alakja van :)) legalább nem törik össze, ha megfogom... :D
2020. aug. 25. 10:36
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem is azt súlyát firtatnám a lánynak, hanem azt, ahogyan öltözködik.

Mondok egy példát: Én nagyon magas vagyok, ennek köszönhetően hosszú vékony kezem vannak.

Éppen ezért nem hordok trikót (akármilyen meleg is van), mert a gibbon kezeim miatt nagyon hülyén áll.

Éppen ezért nem értem, hogy ha valaki molett, akkor miért erőlteti ezt a feszülős stílust? Nem akarom kimondani, mert soha nem használtam még ezt a kifejezést nőre, de ez a kötözött sonka effektus, és nem hiszem el, hogy ha belenéz a tükörbe akkor nem látja.

Mindenkiben van hiba, és nem gyengeség ezt belátni, és esetleg aszerint öltözködni.

2020. aug. 25. 15:46
 33/36 anonim ***** válasza:

Egy kicsit vaskosnak találom.

/de nem is az a feladat, hogy nekem tessen/

2020. szept. 5. 11:37
 34/36 anonim ***** válasza:
Pici felesleg van, de ez sokakat nem zavar:)
2020. szept. 9. 14:58
 35/36 A kérdező kommentje:

32-es, nem így szoktam öltözni, ez egy úgymond kivételes alkalom volt. Illetve azért is mertem így menni mert rajtunk kívül senki sem volt:)

Mindenkinek köszi a választ!

2021. jún. 25. 16:21
 36/36 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem egyáltalán nem ez a kötözött sonka kategória...
2021. jún. 28. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!