Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a képen lévő lányról? Jobban mondva testéről.
Nem is azt súlyát firtatnám a lánynak, hanem azt, ahogyan öltözködik.
Mondok egy példát: Én nagyon magas vagyok, ennek köszönhetően hosszú vékony kezem vannak.
Éppen ezért nem hordok trikót (akármilyen meleg is van), mert a gibbon kezeim miatt nagyon hülyén áll.
Éppen ezért nem értem, hogy ha valaki molett, akkor miért erőlteti ezt a feszülős stílust? Nem akarom kimondani, mert soha nem használtam még ezt a kifejezést nőre, de ez a kötözött sonka effektus, és nem hiszem el, hogy ha belenéz a tükörbe akkor nem látja.
Mindenkiben van hiba, és nem gyengeség ezt belátni, és esetleg aszerint öltözködni.
Egy kicsit vaskosnak találom.
/de nem is az a feladat, hogy nekem tessen/
32-es, nem így szoktam öltözni, ez egy úgymond kivételes alkalom volt. Illetve azért is mertem így menni mert rajtunk kívül senki sem volt:)
Mindenkinek köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!