Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl rajta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl rajta magam? /több lent/

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy meglehetősen fura kérdéssel állnék hozzátok.

17 éves vagyok és össze jöttem egy sráccal akit nagyon szeretek. Már fél éve hogy együtt vagyunk de még nem feküdtünk le egymással.

És még szűz vagyok..

Ő még régebben mesélt róla hogy hány lánnyal feküdt már le, és azóta valahogy mindig bennem van ez a dolog.

Szerintetek hogyan tudom ezen túl tenni magam? Mármint hogy ne azon agyaljak hogy majd nekem kell a legjobbnak lennem, és hogy felejthetetlen élményt nyújtsak neki. Ő már sokszor megmondta hogy különleges vagyok számára, meg őt nem érdekli ami a múltban történt...

Csak nekem gondolatban nehéz túl tennem rajta magam. De szeretem és ezért meg elhagyni sem akarom, szimplán mert már volt szexuális élete.

Nagyon meg köszönném ha leírnátok a véleményeteket.

2020. aug. 12. 02:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha fél éve együtt vagytok és még szűz vagy, akkor nagyon szerethet téged. Márpedig azzal a legjobb a szex, akit szeretünk. Nem kell nagy dolgokra törekedni, vagy olyan dologba belemenni, amit nem szeretnél, nem attól leszel különleges. Szerintem attól lesz igazán jó a szex, ha mindketten arra törekedtek, hogy a másiknak jó legyen, és nem a saját örömötökre figyeltek, de ez az első alkalmakor lehet, hogy kicsit döcögős lesz, ettől még felejthetetlen.

A szex nem egyforma mindenkivel, mindenki mást és máshogyan szeret, ez neki is első alkalom lesz, hiszen veled először csinálja; amikor megismeritek egymást, és eltűnik a megfelelési kényszer (belőle is, mert biztos őbenne is van), akkor kezdhetsz fejlődni, hogy a legjobb legyél, de ez csak arról szól, hogy beszélgessetek, kinek mi jó, mire vágyik, mi izgatja.

2020. aug. 12. 03:35
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2020. aug. 12. 06:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 szard már le
2020. aug. 12. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt korántsem biztos, hogy valóban x lánnyal lefeküdt már a csávó. Másrészt pedig ne akarjál elsőre nagyot alakítani. Sokkal jobb, ha meghagyod a fejlődés lehetőségéét, úgy nem válsz unalmassá.
2020. aug. 13. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Huh, fél év az valóban sok, főleg ha még bírni fogja egy darabig... Az én barátomnál nem ismerek türelmesebb embert, de szegénykémet jó sokáig várakoztattam. Neki is volt már előttem lánnyal dolga, de valahogy ez engem nem zavart. Sőt, én kérdezgettem hogy mesélje el, hogy mi hogy történt, mert kíváncsi voltam. Nyílván picit furcsa érzés, de téged szeret. Ő ezt veled szeretné. Ahogy írták már előttem: veled neki is ez lesz az első. És lehet hogy nem az első alkalom lesz életed legnagyobb és legvadabb szeretkezése, de emlékezni fogsz rá. Lehet nem is a második, harmadik stb. Nekem hónapokba telt még rájöttem hogy mit hogyan kell csinálni. Az első pár hónap is fenomenális volt, de a mostaniak még azon is túl tesznek. Gyakorlás teszi a mestert. És ezt az utat együtt teszitek meg. Te más vagy mint a többiek voltak. Neki is ki kell tapasztalni hogy nálad mit hogy kell neked mi jó, rá kell jönnötök pózokra, praktikákra, és ezt a felfedezést együtt fogjátok megtenni. Neki sem lesz olyan mint az előző lányokkal. Te nem ők vagy. És ha tényleg szeret (márpedig a tény hogy türelmesen vár már jelent valamit), akkor rád fog koncentrálni és nem fogja érdekelni a múlt. Szóval nyugi!😘
2020. aug. 14. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, gyakorlat teszi a mestert ! Ha tehát elötted több lánnyal voltmár dolga, akkor valószínüleg nem fog bugyutáskodni veled, te viszont hagyd magad vinni.
2020. aug. 14. 01:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tévedésben vagy.

Egy pasi jobban örül ha taníthat valamit egy csajnak, mintha lepedőakrobata lenne.

Ezt szereti benned, az ártatlanságot.

Hagyd hogy vezessen, és te leszel neki a legjobb, mert felnézel rá.

2020. aug. 15. 07:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sokat jelent hogy leírtátok a véleményeteket🥺❤️

2020. aug. 15. 17:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!