Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel távkapcsban ismerkedtem meg és már találkozgattunk meg minden, és most jön a szemptember 1éves gimis leszek és a barátnőm is 1éves gimis lesz.. És a táv 150km (csak vonat átszállás nélkül) és attól félek, hogy szeptemberben nemtudok annyiszor lemenni hozzá.. Mert ügye nekem haza is kell mennem a ruháim kimosni meg készülni a hétföre...és úgy gondoltam hogy pénteken ahogy haza megyek másnap szombaton megyek a barátnőmhoz és ugy vissza haza.. De az a baj hogy heti egyszer lesz a tali..😞szerintetek a barátnőm nem fog velem ezért szakitani? Nagyon szeretjük egymást de tényleg kimondhatatlanul.. Csak még attol tartok hogy nemfog neki tovább menni és szakit velem.. Szerintetek érdemes folytatni? Ja meg lesznek meg majd szünetek tudok majd ott aludni is..
2020. aug. 9. 18:58
A kérdező szavazást indított:
Folytassam és ne szakitsunk mert minden jó lesz
Ne folytassam nem éri meg és szakitsak vele
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Folytasd!
2020. aug. 9. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Folytasd nem tudhatod mi lesz a jővőben. Én szerintem is inkább folytasd az a legfontosabb hogy tényleg szeressétek egymást.
2020. aug. 9. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
Ahol te laksz, ott nincsenek lányok? XD
2020. aug. 9. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagy a távolság és túl fiatalok vagytok. Majd az idő megoldja és tapasztalatot nyersz vele, de számolj azzal hogy nem fog sokáig tartani a suli után.
2020. aug. 9. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a távkapcsolatot szerintem nincs értelme, csak szenved tőle az ember hosszútávon
2020. aug. 9. 19:57
 6/10 A kérdező kommentje:
3# nincsen de nekem nem is kellene kozeli
2020. aug. 9. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:
4# hogy erted hogy nem fog menni a suli utan?
2020. aug. 9. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Sokkal kevesebb időtök lesz egymásra, most a nyári szünetben könnyű tartani a helyzetet neten is. A lány sem fog unatkozni mint most, és jobban fog arra figyelni hogy ki van körülötte a suliban és mik történnek, mint arra aki 150 km-re van.
2020. aug. 9. 21:11
 9/10 A kérdező kommentje:
8# jo 150km re lakok de megis csak a fiuja vagyok😅
2020. aug. 9. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez igazából rajtatok múlik, hogy hogyan álltok hozzá. Suli mellett is lehet időt fordítani a kapcsolatra, nyilván nehezebb, de nem lehetetlen. Megbeszélitek, hogy kinek mikor lenne jó és az alapján tervezitek meg a talit. A heti egy találkozó is jobb, mint a semmi és ez nem ad indokot arra, hogy emiatt szakítson. Ha nem lenne ekkora a táv, akkor első évesként sem biztos, hogy lenne több találkozó, hisz ugyanúgy tanulnotok is kellene és max. egy szombati nap férne bele úgyis.
2020. aug. 10. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!