Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, akivel nagyon jó barátok vagyunk. Sokan azt hiszik, hogy egy pár vagyunk, pedig mindenki tudja, hogy van nekünk párunk. Sokat hülyéskedünk együtt, gyakran keresi a társaságomat. Szinte mindent megosztunk egymással. Pár napja sírva, bepiált állapotban hívott fel, mert a barátja megcsalta és szakítottak. Kikérte a véleményemet, hogy mit gondolok erről az esetről és elkezdte mondani, hogy nagyon jó fej, vicces vagyok, még ilyen helyzetben is meg tudom nevettetni, sose változzak meg, mindig maradjak ilyen, egy igazi főnyeremény vagyok, a barátnőm baromi szerencsés, megbízható vagyok és neki ilyen párra lenne szüksége.

A tekintete mindig olyan "elvarázsolt" és mindig mosolyog és a hajat b*sztatja, amikor találkozunk.

Vajon bejövök neki? Általában a piától őszintébbek az emberek. Érdemes felhoznom neki ezt a témát és megbeszélnünk ezt, amikor legközelebb találkozunk?

2020. aug. 9. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért érdekel?

Van barátnőd, inkább vele foglalkozz

2020. aug. 9. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Szeretném tudni az igazat, hogy tisztázni tudjuk ezt.
2020. aug. 9. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Innen fogod megtudni az igazat szerinted? Úgy tűnik, hogy igen, bejössz neki, de ez csak egy (valószínűleg elfogult) leírás alapján lesz itt kijelentve.

Szerintem ideje lesz tisztáznod magadban, hogy ki kell neked. Ne lépj félre, hanem dönts és lépj.

2020. aug. 9. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán vond kérdőre
2020. aug. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!