Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gamer lányok nektek bejön ha egy pasinak szép, erős számítógépe van nagy monitorral?
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 19:08
2/12 anonim válasza:
Nem a géped miatt fognak szeretni.
3/12 anonim válasza:
Igen, szivesen játszanék ilyen srác joystickjával
4/12 anonim válasza:
Hát... én meglehetősen nagy infós vagyok, de eddig még egyszer sem jutott eszembe a gépem paramétereivel csajozni.
... pedig aztán 17 centis a Thrustmaster örömbotom (=joystick), azzal azért már lehetne villognom.
5/12 anonim válasza:
Akik rohadt erős géppel, nagy monitorral tolják, azok jellemzően valami 2k-s teszkós egérrel és fejhallgatóval játszanak, ami számomra átmegy gáz kategóriába ahogy meglátom. :D
Nekem ezek mellett van egy 25 ezres egerem és egy 40 ezres fejhallgatóm, 50 ezres hangkártyával, na meg két monitoros a setup-om, és van egy xbox one-om is az asztalon.
Lányok írhattok <3
6/12 anonim válasza:
Ha közben meg nem tudsz játszani, vagy a szobád egy disznóol, vagy egy akkora bunkó vagy hogy csak na akkor nem ilyen géppel sem fogsz bejönni
7/12 anonim válasza:
Nem tudom nagy gameresnek számitok e de nem, nem èrdekelne, mèg a kinèzet sem csak az hogy mi lakozik belül
9/12 anonim válasza:
Nyugi, az összes ilyen gépével flexelő kocka szüzen fog meghalni. Mi lenne ha normális dolgokra költenétek ilyen szarok helyett?
10/12 anonim válasza:
igen mer akkor fut rajta rendesen a gta 5 xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!