Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy vissza kapjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy vissza kapjam a legelső barátnőmet?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem ? 2009 decemberében jöttem össze a leg első barátnőmmel ő 12 éves volt én meg akkor 14, akkoriban kb majdnem 2 hetet voltam ott nála szolnokon , a szüleink rég ismerték már akkor egymást így hát ebből adódóan a szüleim vittek el hozzá, most is tartják a kapcsolatot a szüleink,de a lényeg hogy 2010 ben voltam egy nyári táborban és mikor haza értem láttam hogy skype on beszél az apám és a volt barátnőm anyja és mivel lelki ismeretes ember vagyok ha hibáztam mindig be vallottam nem tudtam meg állni ne az igazat mondjam így hát az anyjának el mondtam hogy meg csaltam a lányát és ezt meg hallotta az akkor még barátnőm hogy mi történt ő meg kérdezte kit akarok őt vagy azt a másik lányt és én azt mondtam hogy azt a másikat, hiába kért mindenki hogy kérjek bocsánatot nem tettem meg akármennyire is akartam, és mikor meg tettem volna addigra már vége volt a hívásnak, azóta 2010 nyara óta mardos a bűntudat, hogy el felejtsem őt lettek más kapcsolataim de mind nek úgy lett vége ahogy annó én szakítottam a leg első volt barátnőmmel, mintha üldözne a karma, 2016 június12 ben volt az utolsó kapcsolatom valamiért utánna pár napra rá el kezdtem álmodni a legelső volt barátnőm ről nem tudom miért,nem hiszek isteni dolgokban semmien spirituális dologban nem vagyok hívő de kezdem úgy érezni hogy mintha isten nem akarná hogy el felejtsem őt hogy le mondjak róla egyszerűen úgy érzem hogy még mindig szeretem a leg első barátnőmet de nem tudok semmit tenni hogy újra próbáljam vele mert azóta külföldön él az anyjával na meg friss hírek szerint amit a testvérétől tudok van egy újkapcsolata na és azért is mert minden közösségi oldal ról le tíltott, facebook ról akkor mikor szakítottam vele ,aztán 1 hónapja meg találtam őt és be követtem instagrammon de onnan azonnal le tíltott már az nap mikor be követtem , egyszerűen hiányzik szeretem és helyre akarok vele mindent hozni hiába 2010 ben hallottunk egymás ról bármit is vagyis csak ő hallot rólam bármit akkor utóljára, érzem hogy ő az igazi számomra szeretem és hianyzik, és tényleg nem hiszek túlvilagi dolgok ban de mintha isten akarta volna hogy akkor szakítsak vele mert nem volt itt az időnk és mintha azt akarná hogy most legyen itt az időnk mert elég érettek vagyunk egy kapcsolat hoz és mintha nem akarná tényleg hogy el felejtsem őt vagy le mondjak róla bárhogy próbálkozok bármit teszek nem megy, mit tanácsoltok hogyan szerezzem őt vissza annyi idő utánn?, barátja van és külföldön lakik az anyjával és le tíltott facebook ról és instagramm ról is ezt vegyétek számításba, köszönőm előre is a Normális válaszokat ha lehet nem egy szavas válaszokat kérek hanem bő véleményezést és tanácsokat.

2020. aug. 4. 02:18
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

barátja van és külföldön lakik az anyjával és le tíltott facebook ról és instagramm ról is ezt vegyétek számításba

Ez a két mondat bőven elég érv arra, hogy felejtsd el örökre mert elég egyértelmű a volt nőd hozzádállása, kutyába se vesz (az én volt élettársam szintén letiltott ahelyett,hogy válaszolt volna egy kérésemre mondjuk én nem akartam semmit se tőle)

Van még 100.000 másik jó csaj is a világon, keress azok közül egyet

De ha a szobádban kuporogsz a múlton rágódva állandóan akkor nem jutsz előrébb, tehát keress magadnak egy új barátnőt szórakozóhelyeken,internetes társkeresőn ismerkedj

2020. aug. 4. 05:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Az van hogy voltak barátnőim és mind nek úgy lett vége hogy ők ugyan úgy szakítottak velem mint ahogy én a legelső vel, mintha üldezne a karma , és úgy érzem ha megint keresnék egy új barátnőt akkor ugyan így lenne vége, szokták mondani hogy amíg nem hozod rendbe a múltad nem lehet normális jövőd, de mint írtam is én őt már régen el felejtettem le mondtam róla csak az utolsó kapcsolatom utánn hirtelen random álmodni kezdtem róla nem tudtam mire vélni ekkor már hosszú idő 6 év telt el a legelső barátnőm utánn, ez biztos valami jel akart lenni hogy ne mondjak le róla, mintha valami felsőbb hatalom nem engedné , hiába akartam el felejteni őt 6 évre sikerűlt de most 4 éve megint nem .
2020. aug. 4. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Kezdjük az álmokkal, amiket te jeleknek tartasz. Leírtad hogy mindenki úgy szakított veled ahogy te ezzel a lánnyal anno, amiket az agyad mintáknak észlel és összeköti őket. Így jöttek elő benned az emlékek és vele együtt ő is, hisz nyilván hozzá kapcsolódik a forrása, most meg már karmára hivatkozva beszélsz róla. Inkább jelenti azt hogy még mindig nem sikerült feldolgozni az akkor történteket és ugyanazokat a hibákat vétetted állandóan, amik miatt jöttek ugyanazok a szakítások is. Senki nem tudja kitörölni az emlékeit és van hogy gondol az exére, ez még önmagában nem jelent semmit.

A másik szöveg amit letoltál a végén, a romantikus nyáladzó filmekből jön, ezt is eltetted szépen magadnak és építettél köré egy teóriát, amihez mindent csatolsz. Eszerint azért kell összejönnöd vele, mert ő az igazi, így nem érdekel az sem hogy a világon mindenhol tiltott és hallani sem akar rólad, hisz a teóirád szerint ez is csak egy próba, amit le kell küzdeni a boldogsághoz. Bármi beleolvasztható az elképzeléseidbe, mert bármi magyarázható azzal, hogy egy akadály vagy jel. Kimegyek a vécére és lehúzom, a víz finom csobogása a lelked megnyugvását szimbolizálja, ami csak akkor érhető el ha összejössz a lánnyal. A te jeleid is hasonlóan vannak összerakva, hozzákötöd a vágyadhoz, de teszel a valóságra és hogy a másik mit akar.

Egy elképesztő álomvilágban élsz. Azért látsz mindenhol jeleket, mert annak akarod látni és annak akarod hinni. 6 évre se sikerült elfelejteni, csak megint építettél magadnak egy történetet hozzá, hogy még csöpögősebbé és beleélhetőbbé tedd a képzetedet. Hagyd békén a lányt, nem akar tőled semmit. Inkább tanulj és fejleszd magad.

2020. aug. 4. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Hirtelen de át mentél pszihologus ba, csak nem az vagy ? Hidd el ha tehetném simán túl lépnék rajta, mint mondtam nem hiszek semmi spirituális dolog ban semmi túlvilági dologba de ahogy telik az idő még is úgy tűnik hogy valami spiritualis földöntúli be hatás nem engedi hogy el felejtsem őt, ez nem mese nem egy vágy nem egy agyszülemény, tipikus az az ember vagy aki ha egy másik ember jön egy történettel és te azt hiszed hogy jobban tudod hogy az illető mit érez, és meg próbálod le beszélni a dolgok ról, te azt nem tudhatod hogy mit érzek, nem arra kértem tanácsot hogy hogyan mondjak le róla könnyedén hanem arra hogy hogy an szerezhetném vissza esetleg ha nem is mint barátnőt egy párt hanem legalábbis mint egy barát, tudom kicsit szarul fogalmazok es nem nagyon lehet meg érteni de a lényeg hogy én el meséltem mi történt mi történik ma is és egy tanácsot kértem hogy hogyan szerezhetném vissza ez az elsődleges dolog es az hogy véleményt kértem az csak másodlagos ami nem szükséges, te véleményeztél fogalmazzunk úgy hogy át se érezted a mondandómat csak azt szűrted le hogy én biztos képzelgek álom világ ban élek stb stb bla bla bla,te biztos egy tipikus olyan ember vagy aki soha nem szeretett nem voltál szerelmes aki 1 másodperc alatt tovább lép vagy akár 1 hónap alatt, tudom jönne az a kérdésed hogy akkor minek hagytam el a leg első barátnőm, azért mert nekem mint 14 évesnek túl nagy volt a távolság és mert még fiatal voltam nem tudhattam mi az hogy szerelem, és képzeld 6 év re tényleg sikerűlt őt el felejtenem igaz bele telt vagy fél évem be előtte de 6 év re sikerült el felejtenem nem gondoltam rá mindig ott voltak a haverok a szórakozás a szebbnél szebb lányok akik tettek róla hogy ne gondoljak,aztán valami meg változott el kezdtem álmodni róla csak úgy random ez csak 1 alkalom volt igazából azt se tudom hogy ő volt e az mert hasonlított rá az álmomban lévő lány,most egyre inkább el kezdtem belé szeretni egyre inkább helyre akarnám hozni már tudom milyen egyedűl lenni milyen szeretve lenni már tudom mi az a szerelem, előszőr nem is azt akarnám hogy azonnal vissza szerezni hanem csak azt akarnám hogy bocsásson meg és legyünk barátok majd ha el jön az ideje akkor újra eggyüt legetnénk de idő kell ehhez tudom , én csak egy tanácsot kérek hogy hogyan alakíthatnám a javam ra a dolgot hogy aztn ha lehet meg próbáljuk újra , elég volt az olyan ból hogy felejtsem el keressek mást mert az nem tanács az csak le beszélés, ne haragudj ha ezt támadásnak vetted.
2020. aug. 4. 15:53
 5/7 Stark2000 ***** válasza:
100%
Elszúrtad, vállald a tetteid következményeit. Nyilvánvaló, hogy ő neki ez nem jelentett annyit, mint neked. Esetleg tisztázd le vele, kérj bocsánatot sok év után ha te attól jobban érzed magad, de ezen túl kell lépj, mert csak egyhelyben toporogsz a múlt után kaparva.
2020. aug. 4. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem természetes ha az ember el követ egy hibát helyre akarja bármi áron hozni, az én esetemben a kérdés az az hogy hogyan ?
2020. aug. 4. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt még el felejtettem mondani hogy a testvérétől tudom hogy a nővérének is majdnem 3 evbe telt túl tennie magát rajtam szóval neki sokat jelentettem csak el szúrtam de mocskosul, hiába szerettem őt ő az a lány volt aki re ha csak rá neztem a szívem hevesen dobogott tudos mint amit a szerelem nél szokás érezni csak nála éreztem többet senki más nál, annyi idő utánn igen bocsánatát szeretném kérni esetleg legyünk barátok ezt szeretném utánna ha úgy van ki alakulhatna a dolog de hogy tegyem hogy ne kergessem el magamtól az érzelmeimmel hogy csináljam hogy mindenféle képpen nyertesen jöjjek ki ebből elvégre en csak egy szer hibáztam és mindenkinek jár egy második esély nem értem akkor nekem mért nem? .
2020. aug. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!