Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnetek egy kerekesszéke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnetek egy kerekesszékessel?

Figyelt kérdés

Illetve az is érdekelne, hogy mit szólnátok hozzá, hogyha beszélgetések vele neten, és csak az elő talinál derül ki (nem mondja el online).

Nyilván ez vonatkozhat más betegségekre, stb.

2020. júl. 29. 20:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Én sem állok be az álszenteskedők sorába. Mert én összejönnék.

21F

2020. júl. 30. 13:02
 12/20 anonim válasza:
80%
Miért álszenteskedés, ha számomra lényegtelen, tud-e járni, vagy sem? Attól, hogy nem tud járni, még lehet jó csaj...
2020. júl. 30. 18:53
 13/20 anonim válasza:
68%
Sőt, láttam én már olyan csajt kerekesszékben, hogy azonnal szerelmes lettem...
2020. júl. 30. 20:03
 14/20 A kérdező kommentje:

#8 a mindegy?

Én elsősorban arra gondoltam, hogy például egy sportoló ember aki egy csomót fut, sziklátmászik, stb, stb, annak elég nehéz dologa lesz.

Természetesen a szépség kárára nem megy a dolog, bár szerintem könnyebben bíznak el a kerekesszékesek. (?)

Akinek nem lenne világos #10 arra gondolt, hogy sokan töltöm rávágják, hogy ez hátrányos megkülönböztetés, nem tehet róla. (Pedig ha végiggondolná nagyon sok nehézséggel jár, és ezt nem válalná be mindenki. Sokan úgy gondolkoznak, mért ne éljenek egy egészséges emberrel, ha van választásuk. És erre irányult elsősorban a kérdés).

vagy pedig nem meri elmondani. ( Bár egy anonim oldalon nem nagy cucc, max lepontoznak).

És ha csak ott derülne ki, akkor elmenétek? Vagy végigülnétek? Vagy mi?

2020. júl. 30. 23:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Akik igennel válaszoltak, át se gondolták a kérdést, bele se gondoltak igazán. Egy kerekesszékessel baromira nehéz és megerőltető együtt lenni. Csak elég akár a wcre gondolni, szexre, vagy egy napot eltölteni úgy hogy együtt laktok. Nagyon sok lemondással jár az ilyen.
2020. júl. 31. 20:20
 16/20 anonim válasza:
100%
En tuti nem. Ha a parom lebenul es pl van 2 gyerekunk akkor nem hagynam ott termeszetesen. De tuti h nem kezdenek bele, semmikepp sem. Lehet onzo vagyok de ez van. A valogatos k..va pofamat : ))
2020. aug. 1. 01:23
 17/20 anonim válasza:
87%
Nekem volt kerekesszékes barátnőm akinek nem voltak meg a lábai. Mindent meg tudtunk oldani amúgy és tök jól megvoltunk.
2020. aug. 9. 08:41
 18/20 anonim válasza:
77%
Hogyha szeretem akkor igen össze jönnék vele mert nem az számít hogy keresszékes hanem hogy szeressük egymást.
2020. aug. 9. 16:48
 19/20 anonim válasza:
43%
Én igazából kifejezetten szeretnék is randizni kerekesszékes lánnyal, ugyanis a kerekesszék az egyik fétisem. Ha minden klappol, természetesen össze is jönnék vele.
2020. szept. 19. 20:46
 20/20 anonim válasza:
Nem szeretnék megbántani senkit, de én nem jönnék össze kerekesszékes emberrel. Nekem a sportolás a legfőbb hobbim. Minden nap több órát futok, rengeteget csavargok kint a városban és gyakran túrázok a természetben. Egy mozgássérült személlyel nem igazán tudnék olyan közös programot szervezni, amit mindketten élveznénk és ő is részt tudna benne venni. Nem éreznénk jól magunkat együtt, így nem lenne értelme a kapcsolatnak.
2021. aug. 1. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!