Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-21 éves lányok ti szeretitek ha egy fiúnak bajusza és szakálla van?
Vagy inkább csak a sima kb szőr mentes arc vagy mondjuk borosta? Én nekem jobban tetszenek a 14-17 éves lányok. És jobban el tudok velük hülyűlni, viccelődni. Legtöbb haverom is így van ezzel. Mint ahogy legtöbbünknek nagyon tetszik a minél hosszabb haj. De vannak kivételek. Csak azt érdekel, hogy a többség mit válaszol! És szerintem jobb lenne fiatalabbnak kinézni. Mert volt mikor borostával is nemrég 15-nek néztek. De volt mikor szőr nélkül is 17 évesen azt mondták 25-nek nézek ki :D. Mondjuk ezt egy 20 éves csaj meg egy iszákos haverom mondta xD. De 20-nak már többször néztek régebben.
19/F
Nagyon ellene voltam, de miután megismertem exem nagyon bejön, nem pehelyke, de nem is hosszú szakállról beszélek és azzal együtt bajuszról is. Jöhet még a borosta, meg a sima is, embere válogatja, kinek mi áll jól, de nekem most már személy szerint bejön.(férfiasságot sugall)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!