Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gatyába élvezés nagyon ciki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gatyába élvezés nagyon ciki? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Haverokkal voltunk a Balatonnál és ott volt a barátnőm is. Egész héten nagyon kívántam, amikor bikiniben volt, többször lett merevedésem, de csak az utolsó este tuttunj elvonulni kettesben. Addigra már annyira nem bírtam magammal, hogy a baratnőm már bugyiban volt, de rajtam még rajtam volt a farmerom és elmentem és teljesen átázott a gatyám, pedig általában sokáig szoktam bírni. Ez nagyon gáz? Veletek volt már ilyem? Ha igen leírhatnátok.

17/F

2020. júl. 24. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Kontrollálni nem tudja magát, de neki már "barátnője" van... Röhejes.
2020. júl. 24. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Elsülltél, szerintem nem gáz. Főleg, hogy oda vagy a barátnődért. Ez akár egy jó érzés is lehet a barátnődnek, ha tudja, hogy ennyire kivantad.
2020. júl. 24. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Igen volt

13 éves koromban egyszer arra ébredtem, hogy a pizsamám odaragadt a péniszemhez egy elsárgult folt keretében (első pubertás kori magömlés volt)

Most így felnőtten ha áll a dákóm és ha nagyon be vagyok indulva, akkor egy átlátszó előváladék szokott néha előjönni a péniszemből

2020. júl. 24. 22:15
 4/6 anonim válasza:
84%
Nem gáz, de a családi béke érdekében ajánld fel otthon, hogy majd most te mosol. :D
2020. júl. 24. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Lány vagyok de egyszer az egyik pasimmal előfordult ilyen, kb 17 éves volt akkor

Először nem értettem a szitut, nem voltam valami tapasztalt a témában

Elmagyarázta és teljesen megértettem, szerintem nem ciki

2020. júl. 25. 23:35
 6/6 anonim válasza:
68%
Nagyon fel voltál izgulva, néző pont kérdése ki hogy látja ezt hogy gáz e vagy sem, szerintem nem gáz, az hogy át ázott a farmered elő fordul, nem volt rajtad alsó gatya?
2021. jún. 15. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!