Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Mostanában mikor társaságban vagyunk és az a srác aki tetszik nekem mond valamit akkor egyből rám szokott nézni és az én reakciómat figyeli elsőként. Tudom, hogy ez így magában nem biztos, hogy nagy dolog de nem egyszer-kétszer csinálja hanem majdnem mindig még akkor is amikor valaki másnak mondja (konkrétan egy adott személynek szól) de tudja, hogy én is hallom.
2020. júl. 21. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Érdekli a reakciód, lehet, hogy fontos vagy neki vagy többet akar tőled, de nem mer kezdeményezni
2020. júl. 21. 18:49
 2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy meg akar felelni neked, azt akarja hogy te visszaigazold azt, hogy ő elég jó. Viszont semmiképp se képzelj bele ilyen kis dolgokba túl sokat, mert könnyen pofáraeshetsz. Gyűjts még jeleket.
2020. júl. 21. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jelezz neki vissza, hogy Ő is tetszik Neked.
2020. júl. 21. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát csupán ez miatt nyilván nem fogok olyan rettentő sokat beleképzelni. Ezért is kérdeztem meg, hogy egyáltalán jelent e valamit vagy csak én szeretném ha jelentene😅

De köszönöm szépen mindenkinek figyelni fogom, hogy észre veszek e más jeleket is és ha igen akkor szerintem kicsit bátrabban kimutatom én is, hogy tetszik nekem.

2020. júl. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!