Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a fiúkról lányok?
Nos, azzal semmi baj nincs, ha még 18 éves koráig sem volt normális kapcsolata. Valakinek már 12-13 éves korában javában vándorol kapcsolatról kapcsolatra.
Igazából szerintem nagyon sok lány szeretné, ha a fiú csak őt látná, csak őt akarná, én is így vagyok vele. Egyébként egyeseknek elég vonzó tud lenni, ha a fiú/lány féltékeny, persze nem a beteges féltékenységről beszélek.
A félénkségen egyrészt lehet változtatni, de szerintem ez inkább cuki. :D
L
Ez a nagyon odaadó dolog egy kapcsolatban becsülendő, ha például a féltékenykedést nem viszed túlzásba.
Nekem tetszenek a félénkebb fiúk.
Szerintem teljesen rendben van ha 18 évesen nem volt még párja valakinek. Szimplán nem kapkodja el. Az en tesom idősebb nálam, jofej, es masok szerint eléggé bejövős. Egyszer beszéltünk róla egyik lány osztálytársammal, és megjegyezte hogy degáz hogy még nem volt senkije (akkor volt a tesom 18). Szerintem az a gáz aki ez ilyesmit gáznak gondolja, ez annyira felszínes meg eleve senkinek semmi köze hozzá. Mit ne mondjak, az a csaj is nagyba űzte az ipart..
Szerintem is szép ha egy srác nagyon szerelmes és csak azt a lányt látja. De nem szabad túl féltékenynek lenni, megfojtani őt. Ha vannak srác barátai akkor azt el kell fogadni, nem tilhatod el tőlük. Az nagyon szar..
Szerintem is aranyos ha egy fiú félénk, bár én pont úgy vagyok hogy inkább bátrabb és tökösebb legyen, mint én. (Ugyanis én eléggé félénk tudok lenni és nálam közvetlenebb, nyíltabb srácot keresek)
Nekem pont 18 évesen volt az első barátom, tiszavirág életű “kapcsolat” is volt sajnos. Szóval ez a része nem zavart volna egyáltalán.
A félénkség sem, ha még egészséges mértékű, nem zavar, ha kezdeményeznem kell, de azt azért elvárom, hogy adjon egyértelmű jeleket rá, és előbb-utóbb ő is lépjen magától.
A féltékenység ellenben engem nagyon zavar, mert úgy érzem, nem bízik bennem a párom. Igaz, én nem is az a csaj vagyok, hogy “hát nekem csakis fiúbarátaim vannak, a lányok utálnak, mert hát igaz, kiteszem a cicim, miniszoknyát hordok, mindennap egy órát sminkelek és sokat ölelgetem, puszilgatom a fiú barikat, de hát na, ez csak barátság, nem értem, mit pattognak a nőik”. Valahogy a sok fiú “baráttal” rendelkező lányok jelentős része ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!