Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lájkolgatja a képem és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkolgatja a képem és nézi a sztorijaim, ha már nem érdeklem/nem foglalkozik velem?

Figyelt kérdés
Röviden, volt egy srác aki nekem nagyon bejött és jóba voltunk másfél évig, aztán megcsókolt es utánna kb 2szer-3szor beszéltünk és utánna már ő sem írt nekem és én sem neki. Azóta nem beszélünk (fél éve kb.), de még mindenhol követ meg ilyenek.
2020. júl. 16. 00:33
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerű a válasz. Érdekli, hogy a mindennapjaidat, hogy éled. Hogy minden rendben van és, hogy nem történik semmi rossz veled. Ez természetes dolog, engem is érdekel, hogy miújság van az ex pasimmal attól függetlenül, hogy nem beszélünk. 18/L
2020. júl. 16. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
11%
Mert nem teljesedett be a kapcsolatotok és nem tudja, hogy jó lettél-e volna az ágyban s ez birizgálja a fantáziáját.
2020. júl. 16. 03:20
 3/4 anonim ***** válasza:
én ezt csinálom és azért mert félénk vagyok és lány xd
2020. júl. 17. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pl. azért nézem meg mindenkinek a napját stb., mert zavar, hogy ott van az értesítés...
2020. aug. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!