Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok.

Még soha nem volt barátnőm, nem is csókolóztam még.

Eddig 1-szer ölelt meg lány, annak nagyon örültem.

Nagyon félénk vagyok. Van néhány barátom ők is hasonlóan introvertáltak mint én.

Azt szeretném kérdezni, hogy ti ismerkednétek-e olyan sráccal, mint én?

2020. júl. 11. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Hasonló srác vagyok, ez engem is érdekelne. 17/F
2020. júl. 11. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Az a véleményem, hogy szörnyen önbizalom hiányos vagy és kicsit el vagy tájolódva.

Alapból nem úgy ismerkedik két ember, hogy kitárgyalják az exeiket, úgyhogy nem értem ez miért befolyásolná a társkeresést.

Introveltáltnak lenni nem bűn, attól még lehet barátnőd, de szerintem (csak a kérdésből ítélve) javítanod kell az önbizalmadon.

Én a helyedben semmiképpen nem említeném meg hogy mennyire örültem amikor egyszer megölelt egy ellenkező nemű. Nekem személy szerint kicsit riasztó lenne.

17/l

2020. júl. 11. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Van még olyan fiatal, aki nem ennyire életképtelen? Én 36 éves vagyok, és számomra ijesztő, hogy ilyen emberek vannak, és bármikor elmehetnek mellettem az utcán.
2020. júl. 11. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

#3 Az életképtelen te vagy, aki egy 16 éves gyerekbe tapos bele, mert "felnőtt" fejjel attól érzi jobban magát.

Ami a kérdést illeti, túl félénk vagy. Próbáld növelni az önbizalmad azokkal a dolgokkal amiket szeretsz, vagy fedezz fel újakat. Nem azzal lesz gond hogy nem akarnak veled ismerkedni, hanem hogy nem mersz majd megnyílni nekik, ezért nagy eséllyel elhalnak az ismeretségek. Gondolkodj azon is mi miatt lehet a túlzott félénkséged, pl. sokat bántottak vagy nem tapasztaltál még meg adott dolgokat? Hozz több saját döntést és vidd is véghez őket (pl. elmenni x helyre, akár beszélgetni ott valakivel kicsit, bármi komoly cél nélkül először), hogy érezd hogy nem függesz mástól és elkezdj bízni magadban, plusz fejleszd a szociális készségeidet.

2020. júl. 11. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Persze, miért ne? 😊 Mellettem általában megtalálják az önbizalmat az emberek...... Én mindig mindenkit biztatok, és meg is lesz az eredmény 😊 nagyon pozitív lány vagyok 😅 talán túlságosan is

16l

2020. júl. 11. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

minden rendben lesz - bátorság! a hölgyet, aki tetszik, meg kell hódítani

She bid me take love easy,

as the leaves grow on the tree;

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=wzjYS9xP6e8

2020. júl. 11. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen, ha mellette tetszik a srác nem kizáró ok semmképpen, nekem sem volt még barátom, nem is csókolóztam
2020. júl. 11. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
a véleményem: semmi baj nincs veled, nem gond. azzal a lánnyal, aki megölelt, nem alakulhat ki valami? :) ha vele nem, biztos valaki mással megtalálod a közös hangot. légy bátor, az mindenkinek bejön. és növeld az önbizalmadat is. a lányok szeretik, ha a fiú teszi meg az első lépést. sőt! az is boldoggá teheti, hogy ő az első! YouTube-on ajánlom a Sikerre hangolva csatornát. sok sikert, további szép napot! szurkolok neked, remélem tudtam segíteni.
2020. júl. 13. 11:20
 9/9 anonim válasza:
16%

"Van még olyan fiatal, aki nem ennyire életképtelen? Én 36 éves vagyok, és számomra ijesztő, hogy ilyen emberek vannak, és bármikor elmehetnek mellettem az utcán."

Adom! Tényleg ijesztő ez a sok életképtelen, beteg agyú, idővel bármire képes becsavarodott retardált!

Ember! Én 13 éves koromban már csókolóztam! Kb. minden normális ember ekkor kezdi! Ez csak egy szaros csók, ennél többre egy egysejtű is képes! K. sok lépés mire életképes felnőtt leszel! A csajozást már az oviban el kell kezdeni! Le vagy maradva mint állat!

2020. júl. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!