Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
160 cm és 63 kiló, emellett ott kerekded, ahol "kell", és tudom, kép nélkül nehéz megállapítani, de kíváncsi vagyok. (illetve tudom, ez nem sokat számít a párkapcsolatban.)
Privátokra nem válaszolok!
Figyelj, én lány vagyok, de azt még én is tudom hogy a személyiséged is fontos..
+lehet hogy "formás" vagy, de lehet hogy csúnyácska az arcod. Vagy undok vagy. Érted?
Meg feltételezzük hogy én is 160 cm 63 kg vagyok, attól még egyáltalán nem biztos hogy bejövök a fiúknak😕
Ne izgulj, majd ha eljön az idő, találsz valakit akinek úgy kellesz majd, ahogy vagy😅😊
#4 Jézus már miért lenne annyira sok a 63, hogy az egészségbe kéne írnia? Főleg ha, mint mondta, nem aránytalanul, legfőképp hasára megy a kiló?
Kérdezőnek meg, a magasság, testsúly egy normál kapcsolatban nem a legfontosabb tényező, ne ez legyen a fő szempont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!