Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek ha egy lany csúnyán beszel és ironizál?

Figyelt kérdés

2020. júl. 5. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Van az a réteg, akit nem zavar.
2020. júl. 5. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Kutatások bizonyítják, hogy az őszinte és az intelligens emberek szoktak káromkodni.

Én őszinte vagyok és intelligens. A sunyi buta emberek ne hallgassanak :D

2020. júl. 5. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

A káromkodásból arra a következtetésre jutok, hogy az illető nem tudja rendesen kifejezni magát.

A káromkodásnak több oka lehet: akad, aki így próbál figyelmet szerezni magának, valaki csak műveletlenségéből kifolyólag csinálja.

Az ironizálás más téma. Én nem szeretem, mert egy gyakran ironizáló személynél nem lehet tudni, hogy most éppen komolyan beszél, vagy csak átvitt értelemben.

2020. júl. 5. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem zavarna de nem kéne sokat és csúnyát káromkodnia pl B@sszus még belefér de az anyázás nem.
2020. júl. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!