Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit gondoltok a kicsit ironikus, gunyoros lányokról?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy teljesen kiállhatatlan, csak hogy nem épp könnyű természet, de ha kell, tud vicces és aranyos is lenni2020. júl. 4. 20:38
11/23 anonim 

válasza:

Ha jópofán ironikusan beszólna úgy hogy vicces és nem bunkó akkor én lennék az első aki egy jót nevetne. Bírom az ilyen embereket.
12/23 anonim 

válasza:

Én ilyen vagyok és azt tapasztaltam hogy emiatt a fiúk csak haverként néznek rám
13/23 A kérdező kommentje:
Osmerős szitu
2020. júl. 5. 14:42
14/23 anonim 

válasza:

#12 ezt szétadom, nagyon igaz😂😂
16/23 anonim 

válasza:

Ez a "flegma vagyok, de tudok jó fej is lenni" pitsák. Kell a francnak.
19/23 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy kivel vagy mivel gunyoros.
Ha engem szivatgat, az én rovásomra poénkodik azt nem nagyon szeretem. Volt egy ilyen barátnőm, eléggé durván beszólogatott nekem, és ő ezt poénosnak gondolta.
Amikor én meg visszaszóltam, akkor meg megsértődött, és lebunkózott.
Nem volt egy hosszú kapcsolat.
20/23 anonim 

válasza:

A gunyoros magatartásból nem következik az ironikus viccelődés és a vadság az ágyban. Volt olyan barátnőm, aki szeretett csípkelődni, ironizálni, de alapvetően kedves volt az emberekkel, tudta, hogy hol a határ. Nekem ha valaki azt mondja, hogy "gunyoros természetú", akkor egy olyan emberre gondolok, aki nem tudja hol a határ a vicces és túlzóan piszkáló között, akkor is beböfögi a véleményét, mikor senki nem kérdezte és abszolút alkalmatlan, nem gondol másra, csak hogy ő elejtse azt a roppant humoros és ironikus mondatot... Valaki biztos ezt el tudja viselni, engem fáraszt, kerülöm az ilyen negatív embereket, legyen az lány vagy fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!