Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tud jól állni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tud jól állni egy fiúnak a septum?

Figyelt kérdés

Igazából a véleményetekre vagyok kíváncsi. Ki, hogy viszonyul hozzá?

Akinek van attól pedig: Nem zavaró? Orrfújást hogy oldjátok meg? Ilyen általános kérdésekre gondolok!

2020. júl. 2. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Nekem alapból nem tetszik.
2020. júl. 2. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egyrészt undorító, másrészt pedig nem áll jól senkinek. Biztos van akinek tetszik, de szerintem akinek ilyesmi/extrémebb kinézete, viselete van: az ne törődjön mások véleményével, mert sok ember fogja megnézni, akár megszólni is.
2020. júl. 2. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem sem valami szép, én a piercingekért sem vagyok nagyon oda, nemhogy ezért. Ez már nekem a fültágító kategória kb
2020. júl. 2. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Idk, nekem nagyon bejön. Egy barátnőmnek van septumja, és egyszer én is rákérdeztem az orrfújás dologra. Neki alapjáraton nem igazán folyik az orra, ha meg allergiás, megfázott vagy csak tudja, hogy sokat fogja fújni, nem is rakja be.

18L

2020. júl. 2. 13:48
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Nekem a nostril tetszik az van de a septum nem jon be
2020. júl. 2. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a septumnak olyan feelingje van mint annak az izének amit a bikák orrába szoktak tenni, de a nostril neoem is tetszik.
2020. júl. 2. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Hm, már jó ideje megvan a septumom, sose volt gondom az orrfújással, talán annyi, hogy meg kell szokni az elején, hogy ott van. Van nostrillom is mindkét oldalon, azok gyorsabban gyógyultak, de a septumom is hamar rendbejött.

Mivel a tini kategóriába írtad a kérdést, így gondolom tini vagy. Sok fiatalnak látom, hogy szintén van, pár leginkább nőkön, de fiúkon is előfordul. Az, hogy illik-e az arcához, már egyén kérdése. Általában a hasonló gondolkozású/kinézetűeknek tetszik, de persze akadnak kivételek is szép számmal.

Szóval így összegezve jól tud állni egy tinisrácnak is, ahogy egy felnőttnek is, de nem mindenkinek fog jól állni (legyen az a férfi, vagy a női nem képviselője).

30/F

2020. júl. 2. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Nekem rettenetesen bejön. 😍

Nekem is volt septumom, de kiszedtem, mert folyamatosan begyulladt sajnos, de egy fiún nekem iszonyatosan tetszik.

2020. júl. 3. 18:14
 9/12 anonim válasza:
74%

nagyon bejön<3 nekem van septumom, lassan egy éve szúrtam magamnak. Egyébként ez azért ember függő, van akinek nem áll jól mert nem szép az orra, vagy maga a pc nem szép az orrában, de személy szerint nekem fiúkon kifejezetten tetszik... olyan elvont:D

18 / lány

2020. nov. 25. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem jön be, már boldog-boldogtalannak septumja van stílusól függetlenül, pedig a pc-ről elsősorban a rocker/emo/goth/punk/stb. emberek ugranak be
2020. nov. 25. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!