Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ducibbaknak van joguk szeretni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ducibbaknak van joguk szeretni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, leginkább a fiúk vélemény érdekelne. Tegyük fel, hogy adott egy husibb lány, kb 15 kg plusz és van egy barátja aki állítólag mindennél jobban szereti. Ti tudnátok szeretni egy olyan lányt, vagy eleve offos lenne a plusz kilói miatt? Ha szexre kerülne sor mennyire undorotnátok tőle? Egyáltalán megérdemli egy ducibb lány hogy nőként tekintsenek rá és szexuális örömökben legyen része? (mielőtt belémkötnétek, igen rólam van szó, csak így egyszerűbb volt a megfogalmazás)

Legyen szép napotok!❤

2020. jún. 29. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Egyértelműen megérdemled a szeretetet. Aki azt mondja, hogy nem érdemled meg naa az az ember nem érdemli meg. Egyébként nagyon aranyos ez a kerdes :D

16/f

2020. jún. 29. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Én elfogadnám olyannak amilyen :) A duci lány is lehet szép.
2020. jún. 29. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell aggódnod! A világon mindenkinek van joga szeretni. Vannak emberek akik kifejezetten a ducibbakat szeretik. Tudod réges régen a kövér nő volt a szépségideál, mert az emberek abban a hitben éltek, hogy egy nagyobb test több utódot képes nemzeni. Biztosan találsz olyat aki a személyiségedet szereti. Azonban ha téged annyira zavar, hogy van felesleged, nem érzed így magad szerethetőnek akkor ideje ledolgozni azt. Ha felmerült benned ez a kérdés lesz elég akaraterőd. Sok sikert a továbbiakban!
2020. jún. 29. 23:33
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Attól, hogy van egy nőn felesleg még nő és megérdemel mindent, épp úgy mint a többi nő. Van olyan, akinek kifejezetten jól áll a felesleg, sokaknak ez jön be inkább, mint a csontos vézna lányok. Ugyan annyi joguk van mint bárki másnak.
2020. jún. 30. 07:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Persze, semmi gond nincs vele, persze vannak akik ezt nem szeretik és vannak akik ilyenre hajtanak.

Én esetemben ha van ami megfogjon rajta akkor nem számít.

De ha téged zavar megpróbálhatod leadni a feles kilókat. Hosszú út de nem olyan nehéz mint ahányan állítják és sokkal jobban érzed majd magad amikor látd a változást.(És még egészséges is)

2020. jún. 30. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék egy ilyen lányért! <3
2020. jún. 30. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Figyelj ha bajod van az alakoddal és zavar akkor fogyj le .
2020. jún. 30. 18:01
 8/11 Dwikee01 ***** válasza:
kép nélkül elég nehéz megmondani de ha tényleg kölcsönös a szeretett ez biztos nem gond és arra nem gondoltál hogy pont ez miatt szeret a párod hogy kicsit ducibb vagy ami az ideálja?
2020. jún. 30. 19:36
 9/11 ReGina... ***** válasza:

Egyértelműen igen.

Habár lány vagyok 21 éves.

És duci/kövér a magam 95 kg-ával. Ami ugye nem +10-15 kg, Főleg úgy, hogy 165 cm magas vagyok.

Van párom már több mint 2 éve. Jól megvagyunk. Szeretjük egymást.

Nem mondom annyi idősen mint te nekem is voltak komplexusaim.

Kicsit nehezebben is ment az ismerkedés mint a többi korombeli lánynak.

2020. jún. 30. 22:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Elég alacsony vagyok, tehát cirka 153 centi és így valahogy még többnek tünik a súlyfelesleg...
2020. júl. 1. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!