Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek, ha a fiutok mindig elmondja, az érzéseit, hogy mennyire imádlak meg stb? Nem idegesitő? És ugyan úgy szeretni fogjátok, vagy megunjátok egy idő után?
Az én barátom nem ennek a híve, sajnos hisztiztem miatta egyszer, úgyhogy kipróbáltuk. Egy hétig bírtam, mert inkább legyen olyan aki annyira nem mutatja ki az érzéseit, mint aki egész nap ódákat zengne értem.
Unalmas is volt, és sok. Nagyon sok.
Persze én az a típus vagyok aki imádja elmondani 1001x naponta hogy szereti a párját, de ilyenkor inkább leírom egy kis könyvecskébe, hogy mit érzek és nem fullasztom meg vele, de kiadtam magamból:)
Az szerintem még nem sok:) esetleg hívd fel, és úgy mond neki, vagy amikor leteszitek a telefont. Mi még ha hülyeségből is, de mondjuk hogy "jól van már imádlak te majom":D
Ez persze nem baj, ez nem sok ahhoz képest amit mi leművelünk naponta, mindenkinél más. Kérdezz rá, hogy őszintén mennyire zavarja-e:) egy kapcsolatban fontos az őszinteség és a nyitottság.
Én a barátnőmnek rendszeresen írom,ő is nekem. Bár tény hogy leginkább sajnos csak üzenetben tudunk beszélni de persze ha személyesen találkozunk akkor mondani sem kell.
Számomra 2 év után sem idegesítő de hosszútávon majd meglátjuk:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!