Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza?
Figyelt kérdés
10 hónapja beszélek egy fiúval és még nem találkoztam vele, mindig elbeszélgettünk rendesen. A tesóját is ismerem és nagyon jóba vagyok és ő mindig elmond mindent a tesójának rólam. Akkor is elmondta, hogy beszélgettem egy fiúval miközben a másikkal is pedig akkor épp 2 hetet nem beszéltem evvel a fiúval. És csak azért csináljam, hogy elfelejtsem remélem értitek. Tetszik nekem vagy már nem tudom lehet, hogy szeretem. És most azóta eltelt már 2 hónap és megint ráírtam és semmi nem ír vissza.2020. jún. 29. 09:27
1/2 anonim 

válasza:

Érdekes, hogy ennyi idő alatt nem jöttetek még össze vagy nem találkoztatok.
Már nem érdekled, gondolom bepróbálkozott és passzoltad, lett valaki más akivel össze akar jönni stb... Sok minden lehet
2/2 anonim 

válasza:

Olvasd el az ez elotti 37727263626 kérdést pont ilyen cimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!