Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok a tetoválás? (fiúk véleménye érdekelne főleg)
Nekem nem türelem kérdése a kulturáltság, mindenkivel úgy beszélek, ahogy épp jónak látom. Nem tudom, de te szerinted én megsértődtem. Tévedés, erre reflektáltam. Azt már látom, hogy nem vagy a legélesebb kés a fiókban, bár ez eddig is sejthető volt. :D Nem, nekem nem tragédia mi ellen, vagy mellett vagy. Te kifejtheted a véleményed, nekem nem szabad, sőt, egyenesen korlátoznál benne? :D Nanana, hát akkor máris látszik, hogy kinek fogy a türelme, nem de bár?
Igen, ugye oda, ezt eltaláltad. Egyszerűen képtelen vagy megérteni a tetoválások lényegét, és olyan szinten akarod őket feltüntetni, amilyen szinten te magad ezeket látod. Tudod, az okos emberek magukba néznek, elgondolkodnak. A buta emberek viszont nem, saját döntésed, hogy melyik csoportba szeretnél tartozni :) örülök, ha feldobtam a napod ám, ennyi ésszel valszeg nem sok örömöd lesz ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!