Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kizáró ok a tetoválás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kizáró ok a tetoválás? (fiúk véleménye érdekelne főleg)

Figyelt kérdés
Nem nagy,két közepes nagyságú van mindkét alkaromon.

2020. jún. 25. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hehe :D Ezt egyre jobb nézni. Három mondatból már pontosan tudod, miként gondolkodom. Igaz, hogy nagyvonalakban leírja a véleményemet a válasz, de ennél ez sokkal komplexebb. Mondtam egy általam megfigyelt, rossz pontot a "tetoválás ellen" és ezt te már sértésnek érzékeled. Ha elintézted volna annyival, hogy a hatos válasszal nem értesz egyet, nem lenne most ez a vita, mert nem törődtem volna vele. Azonban ahogy rám aggatsz különböző tévképzeteked a személyiségemet illetően és ahogy érzékelteted abban a néhány mondatban, hogy mekkora hülyeség, amit állítok és bizonyára egy tipikus "pozer" idióta lehetek. (Mert leítam egy egyszerű véleményt és hozzá egy okot.. :D)
2020. aug. 25. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem jönnék össze tetovált nővel.
2020. aug. 25. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:
oh, nem veszem sértésnek, mivel nekem pl. nincs tetkóm, ezért nem is tudnál ezzel megsérteni. csupán viccesnek találom... Figyu, miért vagy megsértődve ezen? :D Hát leírod, azért nem jó a tetkó, mert már mindenkinek van. Húha, mekkora tragédia :D Van egy ötletem, mi lenne, ha a te füled mondjuk egy dildoval tágítanánk, az elég egyedi, nem? Máris értékes! :)
2020. aug. 25. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Ki próbál megsérteni kit? Tényleg nem tűnik fel, hogy kettőnk közül ki kezdte ezt az egészet, kinek fogy éppen el a türelme ahhoz, hogy kultúrált maradjon? "Hát leírod, azért nem jó a tetkó, mert már mindenkinek van. Húha, mekkora tragédia!" Ezzel a picike részlettel bizonyítottad, hol is van a probléma. Nekem nem tragédia ám. :D Hol s mikor említettem ilyet? Szemben veled, akinek valamiért hatalmas tragédia, hogy a tetoválás ellen vagyok. Nem értesz velem egyet, ezzel semmi gond, de akkor, mégis miért nem elégedtél meg annyival, hogy mondjuk lepontozod a válaszom, avagy egyéb egyszerű móddal ami a nem tetszésedet fejezheti ki? Mégegyszer leírom neked, hátha mostmár megértesz és leszállsz végre rólam. Írtam egy választ a kérdésre. Egy választ, amelyben leírom,hogy miért nem vagyok a tetoválás kedvelője. Ehhez társítottam egy okot is, sőt kettőt. Meg mutatom a másodikat. "...az más tészta, hogy mellesleg nem is látom túl szépnek." Teljesen külön választottam a kettőt. Nem azért nem látom szépnek, mert sokaknak van. Nem látom szépnek ÉS szerintem túl sokaknak van. Kezdem azt érezni, hiába írok itt bármit, mindíg ugyan oda fogunk visszajutni. (Tekintve, hogy az előző, neked szánt válaszomat nem teljesen értetted meg.) Alig várom, hogy ismét írj, jókat nevetek rajtad. Feldobtad a napom! 😊
2020. aug. 26. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem türelem kérdése a kulturáltság, mindenkivel úgy beszélek, ahogy épp jónak látom. Nem tudom, de te szerinted én megsértődtem. Tévedés, erre reflektáltam. Azt már látom, hogy nem vagy a legélesebb kés a fiókban, bár ez eddig is sejthető volt. :D Nem, nekem nem tragédia mi ellen, vagy mellett vagy. Te kifejtheted a véleményed, nekem nem szabad, sőt, egyenesen korlátoznál benne? :D Nanana, hát akkor máris látszik, hogy kinek fogy a türelme, nem de bár?

Igen, ugye oda, ezt eltaláltad. Egyszerűen képtelen vagy megérteni a tetoválások lényegét, és olyan szinten akarod őket feltüntetni, amilyen szinten te magad ezeket látod. Tudod, az okos emberek magukba néznek, elgondolkodnak. A buta emberek viszont nem, saját döntésed, hogy melyik csoportba szeretnél tartozni :) örülök, ha feldobtam a napod ám, ennyi ésszel valszeg nem sok örömöd lesz ;D

2020. aug. 26. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!