Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott, így már a Messengerben sem jeleníti meg?!
Sziasztok!
Szakított velem a barátom 1 hónapja, majd letiltott engem. Akkor vissza tudtam nézni az üziket is, csak ugye írni nem tudtam. 1 hét után kb. láttam, hogy feloldott, majd most, megint le vagyok tiltva, és egy képet szerettem volna visszakeresni az üzenetek közt, de egyáltalán nem találom Messengeren sem már. Ez tényleg így működik? Eltűnik egy idő után az egész?
És ha valamikor felold, esetleg újból látható lesz minden?
Előre is köszönöm a válaszokat a kérdéseimre! :)
Visszatudod nézni rendesen, maximum ha oldalt a képek áttekintését nézed, nem feltétlen fogja betölteni.. szóval magadtól kell vissza vissza tekerni
Viszont HA pl te tiltasz le valakit, akkor sincs ez a kép eltűnés vagy szöveg eltűnés probléma, szóval más áll a háttérben szerintem
Utolsó vagyok , ja és olyan is volt hogy a nevét sem adta be, csak hogy Facebook felhasználó. Ott csak pár dátumot láttam az üzenetekben. Hogy mikor írtunk egymással...
De nem minden dátumot adott be csak az utolsókat. Ezenkívűl semmi mást. Pedig nem törölte magát.
Na megnéztem Facebookon, amihez kommentelt az én oldalamon, az látszik, ott a neve is képe is, csak ugye ha rámegyek nem dob ki semmit.
Viszont zavar ez, hogy tegnap eltűnt a Messengerből teljesen. (nem azért, amit valaki fentebb írt, hogy visszaolvasgatnám)
Hogy tűnhet így el, ha eddig még megvoltak az üzik a tiltás ellenére?
Igen, ezt értem, csak ha eddig megvolt Messengeren, (üzenni nem tudtam volna, de megvolt a beszélgetésünk) akkor hogy-hogy hirtelenjében így eltűnt az egész?
Értitek, ha eddig nem törlődött pedig le voltam tiltva, akkor pont most?
Egyébként ugyanaz a helyzet volt eddig, amit a 10-es válaszoló írt, nem tudtam rákeresni, írni neki, de vissza tudtam olvasni az eddigieket stb.
Ezért furcsa nekem, hogy ez micsoda.
Ha jól rémlik, kétféle letiltási lehetőség van, az egyiknél csak üzenni nem tudsz, de minden mást látsz, a másiknál viszont olyan, mintha nem is létezne az illető.
Lehet beállította a másik letiltási lehetőséget:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!