Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ilyenkor mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és beszélgetek egy 16 éves lánnyal. Még sosem találkoztunk kb 1-2 hete beszélgetünk. Nagyon jól alakult minden egy bizonyos napig ahol teljesen megváltozott egyszerűen tudtam hogy nem lesz ebből semmi féle kapcsolat a jövőben. Annyira szomorú voltam emiatt hogy én h*lye elkezdtem ráírni még random 2 lányra hogy hátha valamelyiknek tetszek. Egyből elutasitottak bár nem csodálom ahogy rájuk írtam (mint ahogy mondtam nagyon rossz kedvem volt) és ezek után hogy nem jött össze az a lány akire most ráírtam kb egy pótlékként fogtam fel az előzőt mert újra ráírtam. És kiderült hogy az egész dolgot félreértettem tetszek neki és akar velem találkozni minél hamarabb hogy a jövőben több legyen... Annyira szarul éreztem magam hogy szószerint elmondtam neki mit csináltam hogy ráírtam más lányra annyira rosszul voltam. És különösebben nem lepődött meg annyit írt hogy nem haragszik és nem érti minek mondtam el mert nem is járunk meg semmi. Normális hogy ennyit írt rá? Kb egy pótlékként fogtam fel. Annyira lelkiismeret furdalásom van hogy én már lehet nem akarok tőle semmit mert sokkal jobbat érdemel nálam a jövőben. De ő erre csak azt mondja hogy megérti hogy rosszul voltam és elfogadja hogy ezt az eggyett hibáztam. Most mit csináljak? Inkább hagyjam a lányt? (nagyon rosszul érzem magam kb 2 napja enni se nagyon szoktam meg aludni se)
2020. jún. 16. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell hagynod emiatt. Az már egy jó jel, hogy bűntudatod van miatta és őszinte voltál vele, viszont nagyon korrekt a lány is, hogy ilyen jól kezelte és igaza is volt, hogy nem tartoztál volna neki magyarázattal vagy beszámolóval, mert nem jártatok. Egyébként elég gyakori, hogy egyszerre tobb ellenkező neműekkel írogat mindkét fél, de ez nem jelenti azt, hogy emiatt ne adj esélyt kettőtöknek, hisz nem tudhattad, hogy mit érez irántad. Akkor legyen bűntudatod, ha együtt lesztek és akkor is más lányokkal kezdesz flörtölgetni, így nem nagy ügy, nyugi. ;)
2020. jún. 16. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, mennyire túl görcsölöd ezt. Nyugodj már le. Elmondani neki hogy más lányokra is rámozdultál nettó idiótaság volt, de ez van. Viszont ha nem lazulsz le, akkor hamar megmérgezed és kicsinálod a kapcsolatod bárkivel. Nem minden élet halál kérdés. Van aki 4-5 lányt dug párhuzamosan (nekem is volt ilyen időszakom), kicsit tapasztalnod kéne és nem görcsölni.
2020. jún. 16. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Basszus ha elfogadja ezt a kis hibádat akkor ne hagyd őt elmenni. Inkább nőjj fel hozzá egy kicsit, fejlődj azért, hogy elég jó lehess hozzá és akkor boldog leszel. És ne érezd magad rosszul ilyen kis apró dolog miatt, minket lányokat meg tud ijeszteni az ha ennyire "gyenge" vagy idegileg.

17/L

2020. jún. 16. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne agyalj. Őszinte voltál, elmondtad, értékelte, megbocsájtott. Ennyi. Örülj.
2020. jún. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!