Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takarhat a szív? Válaszhoz nemet írjatok légyszi. Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel eddig 3x találkoztam 10-20fős társaságon belül és picit közelebb kerültünk egymáshoz és 2.találkozás után messenger beszélgetésben kaptam tölle szívet nem nagy szám tudom de mi álhat mögötte?2020. jún. 15. 21:19
1/6 anonim válasza:
Bármi, ezt így nem tudjuk megmondani... Ez attól függ,mi után, mi kapcsán írta. Bármit jelenthet.
És megértelek, dehogynem,ez nagy dolog! Valamit csak jelent...
2/6 anonim válasza:
Sok minden, én szimplán a fiú barátomnak is szoktam szívet küldeni és ő is nekem, van amikor lánnyal is küldünk egymásnak (esetleg, ha beszólunk egymásnak akkor... heterók vagyunk)
Tehát ezt mi nem fogjuk tudni kideríteni, hogy neked ki miért küld messengeren szívet..
3/6 anonim válasza:
Ne mondd, hogy ez nem nagy szám!
Nekem az lenne,ha egy fiú használná ezt az emojit :)
Csak nem használják...Velem kapcsolatban :(
4/6 anonim válasza:
Ma már minden tini össze-vissza küldözgeti a szíveket, semmi olyan nincs benne ami miatt izgulni kellene. Beszélgess vele tovább és majd meglátod lesz-e ebből valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!