Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön fel ez az érzés újra meg újra?
18 éves vagyok, és párkapcsolatok terén nagyon sikertelen. Eddig kettőből kettő barátnőm megcsalt, az egyik kettő hét után (Az exe legjobb barátjával😂), a másik 1 év után. Eddig ezeken kívül 3 lány van, akivel lett volna valami komolyabb, de senkivel sem jutottunk tovább a barátkozás és enyhe jel adáson.
Ma az egyik ilyen lánnyal álmodtam, aki mellesleg a volt osztálytársam 10.osztályig. Vele elég sokáig volt ez a kis alakulgatás, de végül más valakivel jött össze, ennek lassan 2 éve.
Ma vele álmodtam, azt hogy egy buliban egész éjjel ölelgettem, és mondtam, hogy mennyire fog hiányozni, mert más egyetemre megyünk. (A valóságban is)
Ma egy ilyen nagyon hülye érzéssel ébredtem fel. A csaj még mindig minimálisan tetszik, dehát elfogadtam, hogy van barátja. Viszont ha szakítanának, akkor 100%hogy nem mondanék nemet rá.
Ma viszont reggel ez az álom után olyan érzésem volt, mintha még mindig szeretném, és ilyen nehéz volt a szivem.
Mellesleg most az egyik legjobb barátnőjére vagyok egy kicsit rákattanva, ő most szakított a barátjával, és eddig az elmúlt pár hétben sokat buliztunk együtt (házibulik), és nagyon is elvoltunk, szóval vele sem lenne semmi sem kizárva.
Mitévő legyek? Nem értem saját magamat.
18/f
Igen,ez elég zavaros.
De üdvözöllek az érzelmek és hormonok világában:)
Szerintem arra fókuszálj, akinek nincs pasija, mert az tisztességesebb... És neked is könnyebb, egyszerűbb, mint vágyakozni valaki után,akinek pasija van, és hozzátenni hogy "ha"
Ami még csak ha!
Ezt ne felejtsd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!